Sörtúra Pilzen

Sörtúra Pilzenben

Sörtúra Pilzen


Sörtúra Pilzen - Pilzeni sörtúra egyénileg utazóknak, kisebb baráti társaságoknak

Az egyetlen, mindenki számára elérhető pilzeni sötúránk a Sörtalpaló 5 órás pilzeni sörtúra A sörtúra alatt Pilzen legfontosabb látnivalói és nevezetességei mellett, meglátogatunk egy brnói sörfőzdét vagy sörgyárat illetve egy sörkóstolón is részt veszünk. A sörtúra alatt a részvevők megismerkednek a sörgyártás folyamatával, bepillantást nyernek a sörfőzés és palackozás rejtélyeibe. 

Az 5 órás sörtúra ára 100 EUR + 30 EUR/fő . Az ár tartalmaz belépőket, 4 féle sörkóstolót és egy sörkorcsolyát.

Sörtúra Pilzen

Sörtúra-Pilzen

Sörtúra Brno - Brnoi sörtúra, csoportok részére

Az Idegenvezetéssel összekapcsolt sörtúra hossza csoportok esetén 5 óra amely esetben az idegenvezető a csoporttal már a belvárosban találkozik. Amennyiben a csoport szeretné hogy az idegenvezető a szálláshoz menjen és onnan kezdődjön az idegenvezetés az idegenvezetésnek legalább 6 órásnak kell lenni. Csoportok sörgyárlátogatást ajánlunk, amelyhez tartozik egy sörkostoló is.

A sörtúra ára csoportok esetén 20 EUR/óra + 20 EUR/fő. Az idegenvezetéshez idegenvezetői rendszert biztosítunk (Tour Guide System)! 

Sörtúra Pilzen

Sörtúra Pilzen

Sörtúra-Pilzen

Sörtúra-Pilzen


Sörtúráink


Sörtúra Prága

Sörtúra Prágában.Elvárás és igény szerinti sörfőzdék útbaejtése, miközben azért a legfontosabb látnivalókról és nevezetsságekről sem feledkezünk meg.

SÖRTÚRA PRÁGA

Sörtúra Brno

Brnó legfontosabb sörözőit és a Starobrno sörgyárat is megtekintjük, miközben rendegetek látnivalót nevezetességet is meg tudunk tekinteni.

SÖRTÚRA BRNO

Sörtúra Pilzen

A Pilsner Urquell sörgyár és további sörrel kapcoslatos látnivalók, a földalatti labirintust, a sörmúzeumot is megtekinthetjük.

SÖRTÚRA PILZEN