Idegenvezetés

Idegenvezetés Csehországban Magyaroknak, helyi magyaroktól

Magyar nyelvű idegenveztés Prágában, Brnóban, Cesky Krumlovban, Pilzenben,  Karlovy Varyban és Kutna horában! Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek! Ezt a felfogást követve, minden egyes idegenvezetést próbálunk a lehető legnagyobb mértékben személyre vagy csoportra szabni. Rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk, hogy mindenki biztosan elégedett legyen a szolgáltatásainkkal amit nyújtunk. Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között, de mégis minőségi idegenvezetést nyújtsunk, érdekesek legyünk és tudást nyújtsunk át!

Idegenvezető, csak az lehet jó, aki az adott országban él, beszéli a helyi nyelvet!

Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni, és úgy megmutatni a látnivalókat és nevezetességeket. Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Idegenvezetéseink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak az idegenvezetések, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más útvonalat és programot ajánlunk, az érdeklődési kör alapján, kiválasztott, tapasztalt helyi idegenvezetővel!

Idegenvezetés

Idegenvezető, csak az lehet jó, aki az adott országban él, beszéli a helyi nyelvet!

Évek óta sikeres együttműködő partnereink utazási irodák, utazást szervező személyek, szakmai vagy céges csapatépítő utazást szervező HR kollégák, osztálykirándulást szervező iskolák, és sokan mások, akik csoportos utakat szerveznek, és a legjobbat szeretnék nyújtani a csoportjuknak.
Levesszük a szervezés nyújtotta terhet mindenki válláról. Nem kell időt és energiát fektetnie arra, hogy mindent végigböngéssz az interneten, telefonáljon, emailt írjon amikre legtöbb esetben nem is érkezik válasz


látnivalók, idegenvezetés, Prága, Csehország,

Idegenvezetés Prága

Idegenvezetés, Prága látnivalói, nevezetességei, egyénileg utazók és csoportok részére! Csoportok részére teljes körű programtervezés, sétahajózás, sörgyárlátogatás, éttermi helyfoglalás.

Idegenvezetés Prága
látnivalók, idegenvezetés, Prága, Csehország,

Idegenvezetés Brno

Idegenvezetés, Brno látnivalói, nevezetességei, csoportok részére! Remek, kiegészítő program, buszos csoportoknak, Prágába jövet, illetve Prágából hazafelé menet! Sörgyárlátogatás vagy vásárlási lehetőséggel is.

Idegenvezetés Brno
látnivalók, idegenvezetés, Prága, Csehország,

Idegenvezetés Cesky Krumlov

Idegenvezetés, Cesky Krumlov látnivalói, nevezetességei, csoportok részére! Remek, kiegészítő program, buszos csoportoknak, Prágába jövet, illetve Prágából hazafelé menet!

Idegnevezetés Krumlov

látnivalók, idegenvezetés, Prága, Csehország,

Idegenvezetés Pilzen

Idegenvezetés, Pilzen látnivalói, nevezetességei, csoportok részére! Remek, egész napos program, buszos csoportoknak, Prágai látnivalók mellett. Pilsner Urquell sörgyárlátogatással is egybeköthető!

Idegenvezetés Pilzen
látnivalók, idegenvezetés, Prága, Csehország,

Idegenvezetés Kalrovy Vary

Idegenvezetés, Karlovy vary látnivalói, nevezetességei, csoportok részére! Remek, egész napos program, buszos csoportoknak, Prágai látnivalók mellett. Krusovice örgyárlátogatással is egybeköthető!

Idegenvezetés Karlovy vary
látnivalók, idegenvezetés, Prága, Csehország,

Idegenvezetés Kutna Hora

Idegenvezetés, Kutna hora látnivalói, nevezetességei, csoportok részére! Remek, egész napos program, buszos csoportoknak, Prágai látnivalók mellett. Kozel sörgyárlátogatással is egybeköthető!

Idegenvezetés Kutna hora

Prága top látnivalói - Google térképpel, címekkel és képekkel. Belépőjegy és nyitva tartási információkkal, mellyek A legfontosabb, kötelező és rejtett prágai nevezetsségek és látnivalók, melyeket nem szabad kihagyni

Látnivalók Prágában

Helló Prága, YouTube csatornára rendszeresen teszünk fel Prága és Csehország érdekességeit, látnivalóit bemutató videókat, amellyeket mi készítünk. Látnivalók meleltt rengeteg érdekes és hasznos információt is kaphattok!      

Helló Prága YouTube

Facebook csoportunkban, megkérdezheted magad is, mely látnivalókat érdemes megnézni. Több ezer tagunk, akik már voltak Prágában csehországban szívesen szívesen segít. Nemcsak látnivalókat, de hasznos tanácsokkal is ellátnak!

Helló Prága Csoport

Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni


Prága, Látnivalók, Idegenvezetés, Sörtúra