Látnivalók Prágában

 

Prága legfontosabb látnivalói, nevezetességei,  amiket kötelező megnézni!

 

A legfontosabb rejtett látnivalók Prágában, melyek, nem egy esetben, közvetlenül a legfontosabb látnivalók mellett találhatóak, de teljesen eldugva.

 

Azt, hogy merre van a Károly híd, Óváros tér, Vencel tér, könnyen megtalálhatjuk, akár egy egyszerű térkép segítségével, de nem is gondolnánk mennyi sok, rejtett látnivaló mellett haladunk el, amíg valamely kötelező látnivalót keresünk.

 

A legtöbben csak néhény napra, esetleg egy hosszó hétvégére érkeznek Prágába. A szórakozás és a kikapcsolódás, sörözés mellett, a legtöbben minél többet szeretnének látni Prágából, hiszen Prága az egyik leggyönyörűbb város, tele rengeteg látnivalóval, amelyek többsége szerencsére gyalogosan megközelíthető.

Az összes prágai látnivalót felsorolni sem lehet, de oldalunkat folyamatosan frissítve próbáljuk rendszerbe tenni a legfontosabb látnivalókat nevezetességeket.

Külön összeszedtük a Prágai vár (Hradzsin és környéke) , Kisoldal (Károly híd és környéke), Óváros (Orloj és Óváros tér környéke) és Újváros (Vencel tér és környéke) mellett, a nem közvetlenül a belvárosban található legfontosabb látnivalókat is.

Azoknak akik maguk szeretnék Prágát felfedezni, és térkép alapján felkeresni a látnivalókat, nevezetességeket, könnyedén kinyomtathatják a térképel ellátott lírást az egyes látnivalókró, de szívesen ajánlunk privát prágai idegenvezetést, fiatalos jól felkészült magyar idegenvezetőkkel, hogy így biztosan a legtöbbet fogja kihozni, a prágai városnézésből. További részletek a lap alján!

 • Kedvcsináló prágai útifilm

  edvcsináló egy kis prágai kiruccanáshoz. Néhény fontos és nagyon szép látnivaló egy rövid kis filmben.                        

 • Sticky

  Kubista Kávéház

  Josef Gočár (1880–1945) a cseh kubizmus egyik atyja, aki a Celetna utcai Fekete Madonna apartmanház tervezésével (1911-12), megalapozta a kubista építészet történelmi gyökereit, azt a formanyelvet, amely a barokkból építkezik. Az ugyancsak cseh, Pavel Janák mellett ő a rondokubizmus másik megteremtője.

 • Látnivalók Prágában: Museum of Senses

  Museum of Senses

  Érzékek Múzeuma. Félig meddig interaktív kiállítás, amely minden bizonnyal, nagy élmény nyújthat gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. Kifejezetten ajánljuk családoknak, akik gyerekekkel érkeznek, és mondjuk egy esős vagy hűvösebb napon, nem tudnak mit csinálni Prágában. A kiállítás egyes részei nagyon ötletesek és nem utolsó sorban interaktívak.

 • Látnivalók Prágában

  Régi-új zsinagóga

  A zsidó vallásos élet központja, Prága zsidó negyedének fő zsinagógája a Párizsi utca végén álló, különös nevű Régi-új zsinagóga (Staronová synagoga) Közép-Európa legjelentősebb kora gótikus zsinagógáját 1270-ben építették, és eleinte Új zsinagógának nevezték. Jelenlegi nevét akkor kapta, amikor a szomszédságában egy újabb (azóta lebontott) imahelyet építettek. A 14. század elején előcsarnokot, a 17. században pedig két adószedő pénztárt toldottak hozzá. Az oldalhajót a 18. században, a nők számára építették. Itt tanított, itt adta elő istentiszteleteit a híres bölcselő Löw rabbi (1512–1609), és a legenda szerint a Régi-új zsinagóga padlására gyűjtötték össze az összetört Gólem darabjait is. Prágában ma már csak két zsinagógában tartanak rendszeresen istentiszteletet; ezek egyike a Régi-új zsinagóga (a másik az Újvárosban álló Jubileumi zsinagóga).

 • Látnivalók Prágában

  Zsidó Negyed

  A XV. század elejétől a prágai zsidók arra kényszerültek, hogy halottaikat a városon belül temessék el, ekkor keletkezett a Régi Zsidó Temető, amely az Európában található zsidó temetkezési helyek közül a második legrégebbi. Körülbelül 12.000 sírkő található itt a legöregebb 1439-ből való, de mivel a helyszűke arra kényszerültek, hogy több rétegben temetkezzenek, körülbelül 100.000 személy nyugszik itt. Mindenekelőtt a leghíresebb síremlék Jehudi Löw ben Bezalelé (1523-1609) akit a világ Löw rabbiként ismer. Csodás képességeit először akkor bizonyította, amikor a császár már nem első alkalommal le akarta bontatni a zsidónegyedet, lakóit pedig száműzetésbe küldeni: a Károly hídon a kocsija elé állt, mire a körülötte álló emberek elkezdték sárral és mindenféle más mocsokkal dobálni – ő azonban virággá változtatta azokat.

 • Látnivalók Prágában

  Zsidó Temető

  A 15. századtól a prágai zsidókat kötelezték arra, hogy halottaikat városukon belül temessék el. Így alakult ki a világon egyedülálló Régi zsidó Temető (Židovský hřbitov). Mivel a többi temető felszámolásakor azokból is ide hozták a sírköveket, a temetőben (Široká u. 3.) mintegy 12 000 síremlék zsúfolódik össze. A helyszűke miatt több rétegben temetkeztek, így valójában több mint százezer ember nyugszik itt. Az utolsó temetés 1787-ben volt. Az ide temetettek közül legismertebb a Löw rabbiként ismert Judah Löw ben Bezalel (1523–1609) – a legenda szerint ő készítette a Gólemet. A sírkő repedéseibe sokan cédulára írt rövid üzenetet dugdosnak három kívánsággal, hogy Löw rabbi teljesítse ezeket. A sírkövekbe faragott szimbólumok az egyes családok nemzetiségét (származási helyét), nevét és foglalkozását fejezik ki. Így például a kanna a templomi szolgálatot teljesítő levitákat jelöli, a szarvas a Cebi családot, a szabó sírkövén ollót, a zenészén hegedűt, a nyomdászén könyvet láthatunk.

 • Sticky

  Kafka szobor

  A fekete bronzszobor 3,75 méter magas, súlya 800 kilogramm. Egy nagy, öltönyös, arctalan férfialak nyakában Kafka figurája ül, aki könnyen felismerhető jellegzetes kalapjáról. Jobban megvizsgálva az alkotást kiderül, hogy az alsó alak igazából csak üres ruha.  Jaroslav Róna azt mondta, hogy a szobrot Franz Kafka egyik korai novellája, az Egy küzdelem leírása ihlette. A szobor kicsinyített mását kapják meg a Franz Kafka-díj kitüntetettjei.

 • Látnivalók Prágában

  Szent Miklós templom

  Az épület 1832-35 között épült.Tervezte Kilian Ignaz Dientzenhofer, ugyanaz az építész, aki az egri volt minorita templomot is tervezte. Az óváros legrégebbi temploma helyén emelték. A német lakoság alapította eredetileg. 1634-ben a szláv Benedek-rendi szerzetesek kapták meg az épületet. Ezután kapta meg ma is látható formáját. Az előbb említett építész mellett Hans Fitz építőmester vezette a munkálatokat. A kereszt alaprajzú templomhoz francia minták alapján széles kupolát, a homlokzaton főbejáratot s két tornyot építettek. A főhomlokzat gazdag plasztikus díszítést kapott. Ó- és Újtestamentum allegóriái: Szent Miklós, Szent Prokop, Szent Benedek, és Szent Skolasztika láthatóak a középső rizalit párkányán. A tornyok sarkain cseh védőszentek állnak. A templomot 1970 és 1975 között restaurálták. Manapság szinte minden délután koncertek vannak benne, nagyon jó az akusztikája.

 • Látnivalók Prágában

  Prága Petrin Domb

  A Petřín az 1891-ben megrendezett Jubileumi Kiállítás egyik kiemelt fejlesztési területe volt. Ekkor épült meg – többek között – a Petřín tetején a 63,5 méter magas Petříni Kilátótorony (a párizsi Eiffel-torony másolata), a tükörlabirintus és ebben az évben adták át a forgalomnak a hegycsúcsot a Malá Strana városrésszel összekötő siklóvasutat. A hegytetőn épült fel 1928-ban a Štefánik csillagvizsgáló, amely jelenleg a csillagászatot és a rokon természettudományokat népszerűsítő kiállításokkal és előadásokkal várja a látogatókat

 • Látnivalók Prágában

  Prága Kampa Sziget

  A Kampa északi részét "Prága Velencéjének" hívják, csatornái, és vízre épült házai miatt. A Károly-hídtól lefelé vezető lépcsőn lehet a szigetre jutni, amely lépcső a Mission Impossible híres helyszíne volt. A csendes, békés, zöld sziget remek kikapcsolódást nyújt a nyüzsgő Prága közepén. Főleg remek éttermekkel, és szállodákkal van ma tele. A Kampa parkjában található a híres Lennon-fal.

 • Látnivalók Prágában

  Kilátás Letna Park

  Elképesztő panorámával és hűs, csapolt Gambrinussal várja a megpihenni vágyó Prága-járókat a Letná Beer Garden a Hradzsin látótávolságában. Lehet abban valami, hogy Prága száztornyú város, mert az egyik asztalhoz letelepedve konkrétan hetvenhét tornyot számoltunk össze csekély öt perc alatt. A cseh főváros legszebb kerületei, a Moldván átívelő hidak, a Kisoldal piros cserepes házai és prágai vár méltóságteljes épülettömbje egy hatalmas óriásképeslappá áll össze a szemünk láttára. Aki egyszer is járt a Letná sétálópark sörkertjében, nem felejti.

 • Látnivalók Prágában

  Esti Prága

  Esti idegenvezetés, sötétedés után. Gasztrotúra, esti sörkóstolóval! A kivilágított esti Prága gyönyörű. Másmilyennek fogja látni Prágát, mint nappal a turisták között. Prágai Vár vagy Vencel tér, Óváros tér, esti idegenvezetését, sötétedés után kezdjük.. Kérjen privát prágai idegenvezetést, és mi körbevezetjük, este a Prágai vár üres udvarán és a körülvevő kis utcáin. Velünk betekintést nyerhet a misztikus középkorba, és közben információt kap a jelenkori Csehországról, Prágáról. Egy egészen különleges élmény, különleges légkör. Cseppenjen vissza az igazi középkorba, amit napközben a turistákkal túlzsúfolt várban már nem tehet meg. A legelképzelhetetlenebb, de valós történetek, Prága középkori és jelenkori történelméből. Korosztálytól és igénytől függő útvonalak. Kérésre, asztalfoglalás, vacsora, a Prágai Vár esti idegenvezetés elkezdése előtt, illetve, sörözés az esti idegenvezetés befejezése után. Nappal megnézte az Óvárost, és nem volt energiája már felmenni a várba? Kérjen asztalfoglalást, Prága valamely, megbízható belvárosi sörözőjében, éttermében, majd a vacsora befejeztével, újra kipihenve, feltöltődve, induljunk neki az esti városnézésnek. A prágai, esti idegenvezetés 3, 4 vagy 7 órás. Minden korosztálynak ajánljuk.

 • Károly híd, Látnivalók Prágában

  Károly Híd

  Az alapkövet maga IV. Károly német-római császár helyezte el, miután kikérte az asztrológusok és a zsidó kabbala tudósainak véleményét arról, hogy mi a kezdés legcélszerűbb időpontja. A csillagok az Oroszlán jegyét és az 135797531 számsort jelölték meg, ezért a híd alapkövét az 1357. év 9. hónapjának 7. napján, 5 óra 31 perckor helyezték el. Hogy még biztosabbá tegyék szerencséjüket, az építtetők tojást és tejet is kevertek a köveket összetartó cementbe (a korabeli építészek szerint ez jót tett neki). Ezeket az anyagokat a király a környező falvakból gyűjtette be – néhány, az architektúrában kevésbé jártas falu azonban főtt tojásokat küldött, és ezzel hátráltatta a munkát. Minden kedvező előjel dacára az új híd csak az 1402-ben, tehát 45 év múlva készült el. Sokáig ez volt az egyetlen kőhíd Prágában, ez kötötte össze az Óvárost és a Kisoldalt.

 • Látnivalók Prágában

  Prágai Vár

  Prazsky hrad, a prágai vár Európa legnagyobb várkomplexuma. A Guinness Rekordok Könyvében is szerepel, ugyanis a vár, 570 méteres hosszával, és 130 méteres szélességével a világ legnagyobb ősi vára. A régi időkben innen kormányozták az országot a cseh királyok, ma pedig itt van a cseh köztársasági elnök irodája. A fantasztikus, varázslatos hangulatú prágai várnegyed története a 12. századig nyúlik vissza, amikor is megépült egy román stílusú vár. Luxemburg János a vár környékére jobbágyokat telepítette be, és ezzel megkezdődött a Várnegyed bővülése. A várat a 14. században IV. Károly gótikus stílusban újjáépítette. Egy 1541-es pusztító tűzvész után szinte az egész negyedet újjá kellett építeni. Csodás kilátása miatt is igen népszerű.

 • Látnivalók Prágában

  Prága Kubizmus

  A cseh kubizmus, ez a művészetekben és az építészetben megvalósuló avantgárd irányzat a XX. század elején az építészettörténet egyik szokatlan epizódja, látszólagos előzmények és folytatás nélkül. Felfedezhetőek azonban azok a történelmi és stílusbeli kapcsolatok a kor más mozgalmaival, amelyek bizonyítják, hogy a cseh kubizmus fontos előfutára az 1920-as és az 1930-as évek deco irányzatainak, az 1960-as évek strukturalista törekvéseinek Hollandiában és Izraelben, valamint a dekonstrukciónak. A cseh kubizmus építészeti szempontból összetett jelenség, ugyanis kapcsolódik környezete barokk stílusához, valamint reagál Otto Wagner építészetére, materializálva a bécsi mester és a szláv tanítványai közötti generációs különbséget. A tér-idő kontinuumaként kezelt térkoncepció megjelenése az épületek zártságának megszüntetését, a belső és külső tér összekapcsolását, szimultán láthatóvá válását jelentette. Az építészeti kifejezést közvetlenül befolyásolta a képzőművészet, s a cseh kubizmus a nemzetköziségre, a politikától való elszigeteltségre törekedett. Az első világháború után azonban, az Osztrák–Magyar Monarchiá­tól való elszakadás miatt kialakult politikai körülmények folytán a pánszláv Csehszlovákia megteremtésekor a kubizmust választották a politikai rendszer megszilárdításának eszközéül, hogy a mesterségesen létrehozott politikai egység új nemzeti identitását erősítse. A kubizmus egyik kései formája az úgynevezett rondokubizmus, amely felhagyott a tektonikus lázadással és a vernakuláris stílus felé fordult, végül pedig egy bizarr klasszicizmusban tetőzött, amelyet gyakran neveznek a csehszlovák nemzet hivatalos stílusának. A cseh kubizmus legjelentősebb alkotói (Pavel Janák vagy Josef Chochol) Otto Wagnert tartották mesterüknek, akárcsak Wagner diákjának, Jan Koterának tanítványai Prágában (Josef Gočár).

 • Látnivalók Prágában

  Arany Prága

  Az „arany Prága” név valószínűleg I. Károly cseh király és (IV. Károly néven) német-római császár (1347–78) idejéből származik, amikor arannyal vonták be a prágai vár tornyait. Egy másik elmélet szerint Prágát az alkimisták és az aranycsinálók tevékenységét ösztönző II. Rudolf német-római császár uralkodása alatt nevezték el „aranynak”.

 • Látnivalók Prágában

  Prágai Lucerna

  Az egyik legérdekesebb séta a Vencel térre torkolló Štĕpánská utca 61. alatt kezdődik a Lucerna passzázsba lépve. Az épület Prága első vasbeton építménye, amelyet Václav Havel nagyapja építtetett. Az alagsorban bálterem is van. A passzázs belső tere arab bazári hangulatot idéz, és kupolája alatt függ David Černý híres szobra Vencel királyról, aki fejjel lefelé lógó lovának hasán terpeszkedik. Érdemes itt egy kávéra betérni a tágas Lucerna Café-ba,ahonnan jól beláthatjuk a passzázs nyüzsgő forgatagát.

 • Látnivalók Prágában

  Prága Kis Oldal

  Az Óvárossal szemben, a Moldva túlpartján fekvő városrész, ahová a Károly hídon át juthatunk el a legkönnyebben. Itt tekinthetjük meg a barokk építészet legszebb prágai remekeit. Épületei a 18. század óta változatlanul maradtak fenn. Zegzugos utcái középkori nyomvonal mentén alakultak ki. Itt áll a két prágai Szent Miklós-templom egyike, a Szent Tamás-templom, a Wallenstein-palota, a Lichtenstein-palota, s itt található a hangulatos Kisoldali tér. A német nagykövetség a Lobkovitz-palotában, az olasz követség pedig a Thun-Hohenstein-palotában kapott helyet. A kisoldali Petřin-hegyre (magyarul: Lőrinc-hegy, de ezt kevésbé használják) sikló visz fel, itt áll az Éhségfal, a Csillagvizsgáló és egy kilátó.

 • Látnivalók Prágában

  Óváros téri Szent Miklós-templom

  Az épület 1832-35 között épült.Tervezte Kilian Ignaz Dientzenhofer, ugyanaz az építész, aki az egri volt minorita templomot is tervezte. Az óváros legrégebbi temploma helyén emelték. A német lakoság alapította eredetileg. 1634-ben a szláv Benedek-rendi szerzetesek kapták meg az épületet. Ezután kapta meg ma is látható formáját. Az előbb említett építész mellett Hans Fitz építőmester vezette a munkálatokat. A kereszt alaprajzú templomhoz francia minták alapján széles kupolát, a homlokzaton főbejáratot s két tornyot építettek. A főhomlokzat gazdag plasztikus díszítést kapott. Ó- és Újtestamentum allegóriái: Szent Miklós, Szent Prokop, Szent Benedek, és Szent Skolasztika láthatóak a középső rizalit párkányán. A tornyok sarkain cseh védőszentek állnak. A templomot 1970 és 1975 között restaurálták. Manapság szinte minden délután koncertek vannak benne, nagyon jó az akusztikája.

 • Látnivalók Prágában

  Týn-templom

  A Týn-templom (teljes nevén Týn előtti Boldogasszony templom) egy háromhajós gótikus templom Prága óvárosában, Prága egyik jelképe. A templom az Óvárosi tér és a Celetna utca sarkán áll. A cseh főváros központi helyén foglal helyet, így a város legtöbb pontjáról is jól látható. A 14. század közepén alapított templom helyén korábban egy román majd egy kisebb méretű korai gótikus templom állt. Az épület a mai formáját lényegében 1365-ben nyerte el. (1679-ben tűz pusztított a főhajóban, amelynek boltozatát ezt követően újjá kellett építeni.) A homlokzatot a 18. században barokk stílusban építették át, majd a 19. században egy emelettel magasították. ülönleges, 80 méter magas "kettős tornyát" apró fiatornyok díszítik, ezzel fokozva a templom egyedi megjelenését. Az Ádámot és Évát jelképező két torony közül a déli torony szemmel láthatóan szélesebb.

 • Látnivalók Prágában

  Strahovi kolostor

  A Strahovi kolostort 1140-ben alapította I. Vladislav fejedelem a premontrei rend számára. Az épületegyütteshez két templom, maga a kolostor, az apátsági épület, és a könyvtár tartozik. A borítóképen a bejárat látható. A könyvtárban 900 000 kötet könyv található, köztük több értékes "hungarica", magyar vonatkozású kézirat és könyvritkaság. Az eredetileg román stílusú épület ma teljes egészében barokk stílusú.(Közben volt gótikus és reneszánsz is.) Ma belépőjeggyel a természettudományi gyűjtemény látogatható. A könyvtárba nem engednek be. Kívülről minden épületet meg lehet nézni szabadon. A kolostor kertjéből csodás kilátás esik a városra, a folyóra.

 • Látnivalók Prágában

  Prágai vigadó (Obecní dum)

  Az Óváros szélén álló Lőportorony melletti kulturális és társadalmi központ koncert- és kiállítótermeket, báltermeket, kávézókat, borozókat, sörözőket és éttermeket magában foglaló hatalmas épülete a cseh fővárosnak a turisták által egyik legtöbbet fényképezett műemléke. Az Obecní dum díszítésén ma már nemzetközi hírű korabeli cseh művészek vettek részt: Mikolás Ales, Max Svabinsky, Frantisek Zenísek, Josef Václav Myslbek, Alfons Mucha és mások. A vigadó történelmi eseményeknek is otthont adott. Az Obecní dumban kiáltották ki a Csehszlovák Köztársaságot 1918-ban, és itt ismertették az első törvényeket

 • Sticky

  Szarvas árok

  A Szarvas-árok (“Jelení příkop”) , közvetlenül, Prága leglátogatottabb célpontja, a Prágai Vár tövében található. Mély völgyében a Brusnice patak folyik, ez a vár északi védvonala, és egy masszív dombot, a 18. századból származó úgynevezett Lőpor hidat szeli ketté.

 • Sticky

  Kubista Kávéház

  Josef Gočár (1880–1945) a cseh kubizmus egyik atyja, aki a Celetna utcai Fekete Madonna apartmanház tervezésével (1911-12), megalapozta a kubista építészet történelmi gyökereit, azt a formanyelvet, amely a barokkból építkezik. Az ugyancsak cseh, Pavel Janák mellett ő a rondokubizmus másik megteremtője.

 • Sticky

  JZP piac

  Kicsi, drága piac…de a miénk! Mondhatnák a prágaiak. Ugyanis Prága nem bővelkedik a piacokkal, habár az utóbbi 5 évben 3-4 új piac is megnyílt. Ebből az egyik leghangulatosabb a Jiří z Poděbrad téren levő termelői piac.

 • Sticky

  Vítkov hegy

  A husziták Zsizska János (félszemű) vezetésével a városrész területén lévő Vitkov-hegyén aratták első hadi sikerüket 1420 júniusában. Innen is kapta ez a városrész a Žižkov (Zsizskov) nevet.

 • Sticky

  Fekete Madonna ház

  A Fekete Madonna ház (1911) kubista épület, amely az óvárosban helyezkedik el. Prágában ez volt a kubizmus első példája. Nem tartalmaz barokk homlokzati elemeket, mégis illeszkedik az utcaképbe

 • Sticky

  Szent György szobor

  A Kolozsvári testvérek, mint az sokan esetleg hiszik, valójában nem Kolozsváron éltek és alkottak, hanem Nagyváradon. Az édesapjuk, Kolozsvári Miklós festőművész volt, akiről nem sok adat maradt fent. A fiúk viszont Kolozsváron születtek. A testvérpárnak egyetlen alkotása maradt meg, a ma Prágában látható Szent György-szobor. Ezt Nagyvárad viharos történelme miatt van így. 1370-re elkészítettek három bronzszobrot.

 

Még több látnivaló,  nevezetesség, a folyamatosan bővülő, megújult Prága Club oldalon!

 

Több látnivalóról szeretne tudni Prágában? Kérjen privát idegenvezetést!

 

Városnézés Prágában, fiatalos, alkalmazkodó idegenvezetőkkel, magyar nyelven!

 

Idegenvezetés Prágában, már nem azt jelenti, hogy beállunk egy 30 fős csoport mellé, akik mindannyian idegenek nekünk, és követjük az idegenvezetőt, esetleg felülünk egy városnéző buszra, és csak elsuhanunk a látnivalók mellett, miközben fülhallgatón keresztül hallgatjuk az előre rögzített szöveget.

 

Mindannyian mások vagyunk, mindenkit, egy picit más érdekel, ezért is ajénlunk  többféle programot és útvonalat, hogy biztosan mindenki elégedett legyen az idegnevezetéssel.

 

A Prága Club által szervezett privát idegenvezetésekre, fiatal, barátságos és nagyon jól felkészült idegenvezetőket biztosítunk, olyanokat akik, már több éve élnek Prágában, ismerik a várost, beszélik helyi nyelvet.

 

Jelszavunk! Nincs esernyő, amit követni kell, mi együtt megyünk megnézni a látnivalókat. További információk az idegenvezetésről

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország