Sörtúra

Sörtúrák Csehországban Magyaroknak, helyi magyaroktól

Van két dolog, amit a legtöbben imádnak! A sör és az utazás, nem igaz? Nos, miért ne ötvöznénk a kettőt egy csodálatos sörtúrában Prágában, Brnóban vagy Pilzenben? Útközben megállunk a legjobb helyi sörfőzdékben és sörgyárakban, hogy megtudjuk, mi teszi a cseh sört világszerte olyan népszerűvé. Egy személyre szabott bemutatón keresztül megismerkedhettek a sörgyártás folyamatával, és kóstolhatjátok az egyedülállóan finom cseh sört, amely a világ legjobbjai közé tartozik. De nem csak a sör szerelmeseinek lesz érdekes ez a program. Az olajban érlelt sajtok, az ecetes pácolt virsli és a sült kolbász is megállíthatatlanul vonzóak lesznek az ételek kedvelőinek. És ami a legjobb, hogy mindezeket az ínycsiklandozó sörkorcsolyákat a sörkóstolók mellett fogyaszthatjuk el. Azonban nem csak a sörivás a sörtúra része. A legfontosabb óta eső látnivalók mellett, amennyiben van mód rá, meglátogatunk egy nevezetes sörgyárat is, és bepillantást nyerünk a palackozó üzembe is.

Idegenvezető, csak az lehet jó, aki az adott országban él, beszéli a helyi nyelvet!

És a legjobb az egészben? A végén természetesen ismét sörkóstolásra kerül sor! Az igazi élmény azonban nem teljes, ha nincs közös ebéd vagy vacsora a sörgyár helyi éttermében. Szóval, csatlakozzatok hozzánk, és élvezzétek velünk a sör és utazás kalandját Prágában, Brnóban vagy Pilzenben! És ami a legjobb, hogy mindezeket az ínycsiklandozó sörkorcsolyákat a sörkóstolók mellett fogyaszthatjuk el. Azonban nem csak a sörivás a sörtúra része. A legfontosabb óta eső látnivalók mellett, amennyiben van mód rá, meglátogatunk egy nevezetes sörgyárat is, és bepillantást nyerünk a palackozó üzembe is. És a legjobb az egészben? A végén természetesen ismét sörkóstolásra kerül sor! Az igazi élmény azonban nem teljes, ha nincs közös ebéd vagy vacsora a sörgyár helyi éttermében. Szóval, csatlakozzatok hozzánk, és élvezzétek velünk a sör és utazás kalandját Prágában, Brnóban vagy Pilzenben!


Sörtúra

Sörtúra Prága

Sörtúra Prágában.Elvárás és igény szerinti sörfőzdék útbaejtése, miközben azért a legfontosabb látnivalókról és nevezetsságekről sem feledkezünk meg.

SÖRTÚRA PRÁGA

Sörtúra Brno

Brnó legfontosabb sörözőit és a Starobrno sörgyárat is megtekintjük, miközben rendegetek látnivalót nevezetességet is meg tudunk tekinteni.

SÖRTÚRA BRNO

Sörtúra Pilzen

A Pilsner Urquell sörgyár és további sörrel kapcoslatos látnivalók, a földalatti labirintust, a sörmúzeumot is megtekinthetjük.

SÖRTÚRA  Pilzen Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni


Prága, Látnivalók, Idegenvezetés, Sörtúra