Utazás Csehországba

Hasznos utazási információk

Utazás Csehországba


 

Idegen-
vezetés


Látni-
valók

Neveze-
tességek

Utazás Csehországba, manapság nem okozhat problémát senkinek. Magyarország legtöbb pontjáról indítanak utazási irodák, utazás szervezők csehországi városlátogatásokat vagy körutazásokat, illetve egyénileg utazók is könnyedén könnyedén el tudnak jutni Csehországba autóval, vonattal, busszal és még repülővel is. Oldalunkon, kiemelve a legnépszerűbb cseh városokat (Prága, Brno, Cesky Krumlov, Pilzen és Karlovy Vary), részletesen leírjuk, hogyan lehet eljutni a legkönnyebben. Megírjuk, mely utazási irodák indítanak utazásokat, amelyekre oldalunkon keresztül, jelentkezni is lehet.

Egyénileg utazók részére pedig, rengeteg praktikus utazási tanácsot információt adunk, külön kiemelve információkkal az autóval, vonattal vagy busszal Prágába vagy Csehországba utazók részére. Autópálya matricák vásárlási lehetőségek. Autóbusszal vagy vonattal érkezőknek, a legjobb ajánlatokat mutatjuk be, menetrendekkel, utazási tanácsokkal, utazási információkkal. Azoknak akik repülővel szeretnének Prágába jönni, már az is elérhető, megfizethető áron, főleg, ha a jegyek időben le vannak foglalva, és az utazáshoz nincs szükség csomagra.

Utazás Prágába, Csehországba

Utazás Csehországba

Utazás Prága

Prága az Prága. Egész évben pompázó főváros, közkedvelt célpont egy két - háromnapos kirándulásra, amihez a legfontosabb utazási információkat gyűjtöttük össze.

UTAZÁS PRÁGA

Utazás Brno

Brünn, vagy mára inkább Brnóként emlegetett város tökéletes célpont egy háromnapos kiruccanásra. Már csak a közelsége miatt is. Praktikus utazási információk.

UTAZÁS BRNO

Utazás Cesky Krumlov

Cesky Krumlov praktikus uticél egy egy vagy kétnapos kiruccanásra, Prágából, vagy Brnóból akár busszal, vagy bérelt sofőrrel, ha nem akarunk saját autót használni.

UTAZÁS CESKY KRUMLOV

Utazás Pilzen

Pilzen tökéletes célpont egy egynapos kiruccanásra Prágából. Utazás busszal, vonattal vagy bérelt sofőrrel, érdemes menni, ha nem akarunk saját autót használni, de meg akar sörözni.

UTAZÁS PILZEN

Utazás Karlovy Vary

Prágai utunkat egy Karlovy Vary-s kitérővel színesíthetjük. Utazás busszal, vagy bérelt sofőrrel. Útba esik a Krsovice sörgyár és a Becherovka múzeum, melyeket érdemes meg is látogatni.

UTAZÁS KARLOVY VARY