Prágai és csehországi idegenvezetések

Magyar nyelvű idegenvezetés Prágában,
Brnóban, Pilzenben, Karlovy Varyban és Cesky Krumlovban.

Interaktív városnézések és sörtúrák, látnivalók, hasznos utazási információk!

Idegenvezetés

Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen.

IDEGENVEZETÉSEK

Sörtúra

Egyénre és csoportra szabott, sörgyár és sörfőzde látogatások, sör és ételkóstolók, magyar nyelvem, Prágában, Brnóban és Karlovy Varyban,  

SÖRTÚRÁK

Látnivalók

Legfontosabb látnivalók, nevezetességek utazási információk, tömegközlekedéssel és pénzváltással kapcsolatos hasznos tanácsok. 

LÁTNIVALÓK

Sörfőzde látogatás Prágában

Sörfőzde látogatás Prágában

Sörfőzde látogatás
Prágában


 

Prága
sör-
túra,
látni-
valók,
Prágában

Sörfőzde látogatások Prágában, azoknak akik nemcsak inni, de érteni esetleg otthon készíteni is szeretnék a sört. Nem feltétlenül belvárosi, hanem eldugottabb helyeket látogatunk meg, és tekintünk bele a sörfőzés titkaiba. Csehországban több mint 500 kisebb sörfőzde található, amiből 50 Prágában van. Ezek között van kevésbé sikeres és kedvelt sörfőzde, illetve olyan is amely minőségben és ízvilágban, veri a nagyobb sörgyárak termékeit is. Ezek közúl foguk néhányat meglátogatni, illetve végigkóstolni a helyben főzött termékeket.

A sörfőzde túránkat azoknak ajánljuk akik már visszatérő vendégek Prágába, és nem feltétlenül a belvárosban a látnivalók illetve nevezetességek közelében szeretnének időt tölteni, hanem a külvárosibb helyeken, ahol ezek a sörfőzdék találhatóak. Cserébe, megismerkedhetnek a túrán résztvevők, Prága helyi arcával. Elkerülve a turista látványosságokat, a turistákat, találkozhatunk helyi emberekkel,helyi fontos látványosságokat nevezetességeket, amelyek nem szerepelnek a külföldiek részére írt, átlagos turista könyvekben

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés szívvel

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk.

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés lélekkel

Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni.

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Sörfőzde látogatások Prágában

Azegyetlen, nem belvárosi sörfőzde látogatás amit tudunk nyújtani, egy 6 órás program, amely 3 sörfőzdét mutat be, a város különböző pontajin. Hogy melyek ezek a sörfőzdék, nagyban függnek,a szálláshelytől, csapat létszámától.

•Sörfőzde látogatások Prágában: 120 EUR + 5 EUR/fő + fogyasztás


Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni