Sörgyárlátogatás Prágában és Csehországban

Magyar nyelvű sörgyárlátogatás Prágában és Csehországban

Sörgyárlátogatás
Prágában és Csehországban


 

Prága
sör-
túra,
látni-
valók,
Prágában

Sörtúráink alkalmával, meglátogatjuk a legjobb helyi sörfőzdéket és sörözőket. Betekintést nyerhetünk a sörgyártás folyamatába, és sörkóstolóink segítségével megbizonyosodhatsz arról, a cseh sör egyedülállóan finom és a legjobbak közé tartozik. Sörkorcsolya kóstolók segítségével, nemcsak a sör szerelmeseinek lehet ez a fajta túra érdekes, de a gasztrológia kedvelőinek is. Miért tartozik a cseh sör a legfinomabbak és a legminőségibb sörök közé? Csehországban a sör irént megvan a tradíció, tisztelet, jó alapanyag és az úgynevezett bajor sörtisztasági törvénytől!

Ennek értelmében sört csak malátából, komlóból, élesztőből és vízből lehet készíteni. Ezt az alapot követik a cseh kézműves sörfőzdék és sörgyárak.Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen. Sörtúráink az év bármely napján lehetségesek, és mivel teljesen személyre szabottak a sörtúrák, bármely korosztály számára nyugodtan ajánljuk. Gyerekes családoknak, fiataloknak, nyugdíjasoknak egészen más típusu sörtúrákat és programot ajánlunk, mint egy fiatal legénybúcsós társoságnak.

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés szívvel

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk.

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés lélekkel

Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni.

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Sörgyárlátogatás Prágában és Csehországban

Azeredeti Kozel sörgyárlátogatás, Velké Popovicében Akarja tudni miért különböző a Magyarországon gyártott Kozel sör mint az eredeti cseh Kozel? Magyarországon is ismert világos és barna sör Velké Popovicéből ered, bár fontos kiemelni, hogy ami Kozelt Magyarországon lehet kapni, merőben különböző, ízű és minőségű mint az eredeti Kozel sör, amelyet itt gyártanak már több mint 140 éve. Prágától mintegy 20 kilométerre található Kozel sörgyár megközelítése autóval a legegyszerűbb, de tömegközlekedéssel sem lehetetlen megközelíteni. Egy 1,5 órás bemutatón belül, megismerkedhetünk a a sörgyár történetével, a sörfőzés folyamataival. A sörgyár pincéjében illetve éttermében megkóstolhatjuk a legfinomabb helyben készített söröket. A palackozóüzemben pedig megnézhetjük, hogyan is kerül az üvegekbe, hordókba a Kozel sör.

•Kozel sörgyár egyénileg utazóknak 1-10 fő részére: 160 EUR + 5 EUR/fő
•Kozel sörgyár csoportoknak 11- 25 fő részére: 160 EUR + 7 EUR/fő
•Kozel sörgyár csoportoknak 26- 40 fő részére: 180 EUR + 7 EUR/fő
•Kozel sörgyár csoportoknak 41- 80 fő részére: 200 EUR + 7 EUR/fő


Krušovice sörgyárlátogatás A sörgyárlátogatás nem túl látványos, de azért ne feledjük, itt Csehországban bármerre is megyünk a világ legjobb sörgyáraiba bukkanunk bele. Biztosan állítjuk,a Krsovicei sör is veri a legtöbb Európai sörgyárat. Sajátos ízvilága utánozhatatlan. A Krušovice sörgyár 60 km-re van Prágától, és kb 1 óra utazást kell rászánni. Nagy előnye, hogy útban van Karlovy Vary felé, tehát remek lehetőség megállni útközben egy sörgyárlátogatásra. Sajnos tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni, csak autóval vagy csoportok részére busszal! A sörfőzde látogatás után, 3 féle helyben főzött sört kóstolhatunk meg, egy kis harapnivalóval.

•Krušovice sörgyár egyénileg utazóknak 1-10 fő részére: 160 EUR + 5 EUR/fő
•Krušovice sörgyár csoportoknak 11- 25 fő részére: 160 EUR + 7 EUR/fő
•Krušovice sörgyár csoportoknak 26- 40 fő részére: 180 EUR + 7 EUR/fő
•Krušovice sörgyár csoportoknak 41- 80 fő részére: 200 EUR + 7 EUR/fő


Pilsner Urquell sörgyárlátogatás Pilsner Urquell sörgyárlátogatás talán a legnagyobb élmény, de ehhez egy picit messzebbre kell utaznunk. Nagy előny viszont, hogy nemcsak autóval de vonattal és busszal is megközelíthető. A világ leghíresebb és garantáltan a legjobb sörét készítik a Pilsner Urquele sörgyárban. A hatalmas sörgyár, megtekintés, kb. 2 óra, tele érdekes látnivalóval, információval és persze a sörkóstolóval. A sörgyár pincéjében, még mai napig tartanak tölgyfa hordóban érlelt sört, amit csakis az ide látogatóknak csapolnak, közvetlenül a hordóból. Nem is gondolnánk, hogy egy sörgyár ahol napi több százezer üveg sört gyártanak, még saját kádár mestere is van aki a hordókat rendben tartja!

•Pilsner Urquell sörgyárlátogatás egyénileg utazóknak 1-10 fő részére: 200 EUR + 10 EUR/fő
•Pilsner Urquell sörgyárlátogatás csoportoknak 11- 25 fő részére: 220 EUR + 10 EUR/fő
•Pilsner Urquell sörgyárlátogatás csoportoknak 26- 40 fő részére: 240 EUR + 10 EUR/fő
•Pilsner Urquell sörgyárlátogatás csoportoknak 41- 80 fő részére: 440 EUR + 10 EUR/fő


Kapcsolat

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni