Térképek, Prospektusok

Látnivalók nevezetességek

Letölthető
kiadványok


 

Prága
sör-
túra,
látni-
valók,
Prágában

Egy kis segítség utazáshoz, prágai és csehországi kiránduláshoz, utazás előtt vagy akár utazás alatt. Letölthető kiadványok, térképek, úti leírésok a legfontosabb látnivalókról nevezetességekről. A prospektusokat térképeket könnyedén le lehet tölteni és akár ki is lehet nyomtani, amelyeket akár az utazás vagy itt tartózkodás alatt lehet használni, utazás után meg emlékbe eltenni.

Az anyagok között van magyar illetve angol nyelvű tájékoztató, melyek akár úti tippeket is nyújthatnak, hogy mit érdemes megnézni, Csehország egy adott területén. Az anyagok saját használatra díjmentesen felhasználhatóak. Reméljük ezekkel a letölthető kiadványokkal, is hozzásegítünk egy sikeresebb, gazdagabb csehországi illetve prágai kiránduláshoz.

Mi helyi, magyar idegenvezetők vagyunk !

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés szívvel

Az idegenvezetést azért csináljuk, mert szeretjük csinálni. Nem ebből élünk. Az idegenvezetés mellett dolgozunk, vagy tanulunk.

Prága, Idegenvezetés, Prágában

Idegenvezetés lélekkel

Az idegenvezetés alatt apait anyait beleadunk. Nincs két egyforma idegenvezetés, minden, idegenvezetést próbálunk színessé tenni.

Milyen egy jó idegenvezető?

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek .

Letölthető kiadványok?

Gazdag történelem

Mindig, amikor Európa nemzetei mozgásba lendültek, a mai Cseh Köztársaság nem túl nagy területén keresztezték egymást útjaik. A kora középkortól kezdődően itt találkoztak a rideg északról napos délre tartó kereskedelmi útvonalak; a második évezred elején nyugatról megérkezett a kereszténység, a végén pedig keletről a kommunizmus...

Zsidó kulturális örökség

A zsidók letelepedése a történelmi Cseh- és Morvaország terü- letén a 10. században kezdődött. Főleg idegenből jött kereskedők voltak, akik a távolabbi országokkal folytatott kerekedelmet bizto- sították. Fokozatosan sajátos településeket, illetve utcákat építettek ki, eleinte a királyi, később az uradalmi városokban...

Egynapos kirándulások Prágából

Az itt bemutatott úticélokat nem csak jelentőségük, hanem egy- szerű megközelíthetőségük alapján válogattuk össze. Mindegyik elérhető tömegközlekedési eszközökkel is, nem egy az utazási iro- dák alapkínálatában is szerepel...

Családi vakációzás gyerekekkel

Szeretne gyermekeinek sok kivételes, felejthetetlen élményt nyújtani? A Cseh Köztársaság számos olyan „gyerekparadicsomot” kínál, amelyekben a mászókákon, hintákon és homokozókon kívül több mindent talál.

Aktív pihenés

A nemzeti parkok egyedülálló természeti szépségei gyalogtú- rákra csábítják a látogatókat. A túrázókat Európa legjobb minőségű tu- rista jelölési rendszere vezeti el a változatos közép-európai tájakra....

Prága prospektus angol nyelven

Érdemes lapozgatni az angol nyelvű kiadvényt. Már, a szüveh nem is, de a képek magukért beszélnek.

Prága térkép

Letölthető és nyomtatható Prága térkép....

Prága prospektus angol nyelven

Érdemes lapozgatni az angol nyelvű kiadvényt. Már, a szüveh nem is, de a képek magukért beszélnek.

Kérdése van tömegközlekedés Prágában témakörben?

Hianyzik a név.

Hiányzik az üzenet tárgya.

Hiányzik a telefonszámod

Hiányzik az üzeneted!

Az üzeneted siekresen elküldésre került

Sajnos az üzenetedet nem sikerült elküldeni