Sörgyárlátogatás Prágában


Prágai sörgyárak, sörfőzdék, magyar idegenvezetéssel Baráti társaságoknak, csoportoknak, prágai sörgyár és sörfőzde látogatáok, idegenvezetéssel, sörtúrával.

Sörgyárlátogatás egyénileg utazóknak.

Családoknak, baráti társaságoknak leginkább sörfőzde túrát ajánlunk. Az útvonal és az érintett sörfőzdék, ebben az esetben igencsak egyénre szabottak, amit előre egyeztetve, együtt tervezünk meg. Van akinek elegendő csak egy sörfőzde meglátogatása, valaki szeretne legalább három négye vagy akár több sörfőzdét érinteni. Természetesen egyik sem akadály, mi nyitottak vagyunk bármilyen felkeresésre. Kérésre a sörfőzde túrát, sörkorcsolya kóstolóval is lehet kombinálni. A minimális időtartalom amit szákolni kell az 3 óra, maximális időtartalma pedig úgymond korlátlan a programnak. A sörfőzde program előkészülete, tervezése, asztalfoglalás, sok időt és szervezést igényel ezért sörfőzde túra 60 EUR/ 3 óra + természetesen az esetleges belépők és fogyasztott sör ára. (3 órán túl + 20 EUR/minden megkezdett óra) Abban az esetben, ha legalább 10 fő jelentkezik egy sörfőzde programra, lehetőség van a a nagyobb sörfőzdék ‘’színfalai'' mögé is betekinteni, és a helyi sörfőzdétől kérni vezetést. Ilyen például az egyik legnépszerűbb sörfőzde, a több mint 500 éves U Fleku. Itt ahhoz, hogy megmutassák nekünk, hogyan főzik a sört, legalább 10 főnek össze kell jönni, és 200 CZK/ fő a belépő. A 45 perces bemutató, szerencsére egy frissen csapolt helyi sörrel indul. Persze, ha nincs 10 fő, akkor sincs baj, vannak kisebb sörfőzdék, akik megengedik, hogy betekintést nyerjünk, saját szemünkkel lássuk, hogy is készül a sör.

Sörgyárlátogatás csoportoknak

A legjobban a Prága közeli, Kozel Sörgyárat ajánljuk, ahol, van tolmácsolási lehetőség, és árban is kedvező. Prága belvárosától mintegy 20 kilométerre, a Brnói autópályáról lekanyarodva, könnyedén és gyorsan odajuthatunk. Akik egy picit hamarabb érkeznek, mint az előre lefoglalt időpont, a gyár melletti vendéglőben, a Velkopopovická Kozlovnában, előre kezdhetik elemezgetni, a legfrissebb és legfinomabb helyi sört, amely minősége úgymond verhetetlen Prágában is. Ennél már csak a sörgyár pincéjében kóstolható sör a finomabb. Sörgyár címe: Pivovar Velké Popovice Ringhofferova 1 251 69 Velké Popovice

Sörgyárlátogatás

Sörtúra szervezés Csehországban, sörgyárlátogatások Prágában, Pilsenben, Velke Popvicében, Krsovicében

Sörgyárlátogatás egyénileg utazóknak.

A sörfőzde program előkészülete, tervezése, asztalfoglalás, sok időt és szervezést igényel ezért sörfőzde túra 60 EUR/ 3 óra + természetesen az esetleges belépők és fogyasztott sör ára. (3 órán túl + 20 EUR/minden megkezdett óra) Abban az esetben, ha legalább 10 fő jelentkezik egy sörfőzde programra, lehetőség van a a nagyobb sörfőzdék ‘’színfalai'' mögé is betekinteni, és a helyi sörfőzdétől kérni vezetést. Ilyen például az egyik legnépszerűbb sörfőzde, a több mint 500 éves U Fleku. Itt ahhoz, hogy megmutassák nekünk, hogyan főzik a sört, legalább 10 főnek össze kell jönni, és 200 CZK/ fő a belépő. A 45 perces bemutató, szerencsére egy frissen csapolt helyi sörrel indul. Persze, ha nincs 10 fő, akkor sincs baj, vannak kisebb sörfőzdék, akik megengedik, hogy betekintést nyerjünk, saját szemünkkel lássuk, hogy is készül a sör.

 

 


Sörtúra szervezés Csehországban, sörgyárlátogatások Prágában, Pilsenben, Velke Popvicében, Krsovicében

Sörgyárlátogatás csoportoknak 

Kozel Sörgyár- Velké Popovice

Akarja tudni miért különböző a Magyarországon gyártott Kozel sör mint az eredeti cseh Kozel? Kérjen sörgyárlátogatást magyar vezetéssel.

Prágától mintegy 20 kilométerre található Kozel sörgyárat, a Brnó felől jövő autópályáról, Velké Popovice felé lekanyarodva, könnyedén és gyorsan megtalálhatjuk.. Akik egy picit hamarabb érkeznek, mint az előre lefoglalt időpont, a gyár melletti sörözőben, a Velkopopovická Kozlovnában, előre kezdhetik elemezgetni, a legfrissebb és legfinomabb helyi sört, amely minősége úgymond verhetetlen Prágában is. Ennél már csak a sörgyár pincéjében kóstolható, speciális, kereskedelmi forgalomba nem kerülő, sör a finomabb. Magyarországon is ismert világos és barna sör Velké Popovicéből ered, bár fontos kiemelni, hogy ami Kozelt Magyarországon lehet kapni, merőben különböző, ízű és minőségű mint az eredeti Kozel sör, amelyet itt gyártanak. Autóbusszal érkező csoportoknak, kora reggeli indulás esetén, remekül betervezhető a sörgyár megtekintése, ami kb 1,5 órát vesz igénybe. A sörgyárlátogatás után, ha netán ezt nem tettük meg érkezéskor, vagy megtettük és még ráadást szeretnénk, lehetőség van, további sörkóstolásra, a sörgyár sörözőjében, a mér említett Velkopopovická Kozlovnában. Ne féljünk megkóstolni a házi sörkorcsolyákat sem. Akik pedig emléktárgyakat, sörös korsókat, sörgyár címerével díszített tárgyakat szeretnének venni, a sörgyár ajándékboltjában ezt meg is tehetik.

Staropramen Sörgyár

Prágában a Staropramen Sörgyár a legnagyobb, amelyet látogatni is lehet. Sajnos itt magyar nyelvű vezetésre nincsen lehetőség, fordítás csak kisebb csoportoknak és korlátozva lehetséges. A sörgyár látogatás 1 órát vesz igénybe a látogatás, amely sörkóstolóval végződik. Nem kihagyhatatlan látnivaló, de sörkedvelőknek, a sör rajongóinak ajánljuk, főlek, hogy a sörgyár, sörözőjében, még további, kitünő minéségü sört ihatunk. Hasonlóan a Velké Popovici Kozel sörhöz, az itt készített, Staropramen sört nem lehet összehasonlítani, a Magyarországon csapolt sörrel, sem minőségben sem ízben. Hogyha már másért nem, ezért érdemes eljönni.

Pilseni sörgyár

Kora reggeli indulással akár egy órán belül Pilsenben lehetünk. Autópályán igazán nem gond a város megközelítése. Minden sörrajongó csoportnak vagy nagyobb társaságnak ajánljuk a Pilsen városának meglátogatását. Esetleg, ha nincs a baráti társaságban, önként jelentkező sofőr, a Student agency buszai fál óránként indulnak. Buszjegyek foglalásában irodánk szívesen segít. A Student Agency, ugyan az a busz társaság akik Budapest és Prága között, Győri felszállással is, napi 6 alkalommal indítanak buszjáratot. A világ leghíresebb és garantáltan a legjobb sörét itt Pilsenben készítik a Pilsner Urquele sörgyárban. A hatalmas sörgyár, megtekintés, kb. 2 óra, tele érdekes látnivalóval, információval és persze a sörkóstolóval. A sörgyár pincéjében, még mai napig tartanak tölgyfa hordóban érlelt sört, amit csakis az ide látogatóknak csapolnak, közvetlenül a hordóból. Nem is gondolnánk, hogy egy sörgyár ahol napi több százezer üveg sört gyártanak, még saját kédér mestere is van aki a hordókat rendben tartja. Az ajándék bolt sem hiányozhat, illetve professzionális sörcsapoló felszereléseket is beszerezhetünk, természetesen a sörgyár logójával ellátva.

 

Krsovice Sörgyár

Érdemes megemlíteni a Krsovice sörgyárat is, amely éppen úton Karlovy vary felé található. A hosszú kanyargós utat, Karlovy Varyba, érdemes megszakítani egy sörgyárlátogatással. Nem túl látványos, de azért ne feledjük, itt Csehországban bármerre megyünk a világ legjobb sörgyáraiba bukkanunk bele. Biztosan állítjuk,a Krsovicei sör is veri a legtöbb Európai sörgyárat. Sajátos ízvilága utánozhatatlan. Természetesen a sörgyárlátogatás itt is egy sörkóstolóval végződik. Ajándék tárgyak, söröskorsók, sörök vásárlására is van lehetőség.

 


U Fleku- Prága

U Fleku- Prága

Akik levezetésként egy igazi különlegességet képzelnek el, ajánljuk az 500 éves U Fleku sörfőzdét. Itt is van mód magyar vezetésre. Egy rövid 45 perces vezetés alatt megnézhetjük, hogyan készítik manapság eredeti recept alapján, a legrégebbi barna sört, itt Prágában. A sörkóstoló mellett, egy ajándék söröspohárral is meglepnek minket. Ha már itt vagyunk, érdemes vacsorára is itt maradni. Az 1200 fős éttermi részbe feltétlenül foglaljunk helyet. Kérje irodánkat , szívesen segítünk, helyfoglalásban és fordításban is.

Itt ahhoz, hogy megmutassák nekünk, hogyan főzik a sört, legalább 10 főnek össze kell jönni, és 200 CZK/ fő a belépő. A 45 perces bemutató, szerencsére egy frissen csapolt helyi sörrel indul. Persze, ha nincs 10 fő, akkor sincs baj, vannak kisebb sörfőzdék, akik megengedik, hogy betekintést nyerjünk, saját szemünkkel lássuk, hogy is készül a sör.

U Fleku sörözőben, elsőként magyar vendégek részére, asztalfoglalás, magyar menüvel, térképpel.

 

További részletek itt, asztalfoglaláshoz, kérjük írjon a info@pragaclub.hu címre.

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország