Sörgyárlátogatások Csehországban

Állandó úti céljaink, a legjobb cseh sörgyárak: Velké Popovice-i Kozel, Pilsner Urquell, Krušovice

Sörgyárlátogatások Csehországban

Magyar nyelvű, sörkóstolóval egybekötött, sörgyárlátogatások Prága környékén és Csehországban. Állandó úti céljaink, a legjobb és legismertebb cseh sörgyárak: Velké Popovice: Kozel sörgyár, Pilsen Pilsner Urquell sörgyár vagy Krušovice: Krušovice sörgyár.

Nemcsak iszunk, eszünk is

Sörgyárlátogatás alkalmával minden esetben kaptok speciális sörkóstolót. Próbáljuk úgy szervezni az utakat, hogy pont ebédre érjen véget, így a sörgyárlátogatás után egy jót lehet ebédelni is,a sörgyár saját éttermében, ahol a legfrissebb sört szolgálják fel az ebédünk mellé.

Legjobb idegenvezetők

Sörgyárlátogatásokra olyan tapasztalt magyar nyelvű sörtúra vezetőket biztosítunk, akik nemcsak szeretik a sört, de értik, ismerik is. Ismerik tudják a sörgyártás, készítés folyamatát.

Legjobb helyekre viszünk benneteket

Sörgyárlátogatások alkalmával a leghíresebb sörgyárakat mutatjuk meg nektek Csehországban, amelyek neve akár ismerősök is lehetnek! Nem bízzuk a véletlenre, hogy a lehető legtöbbet kaphassátok a túráink alatt. Minden esetben magyar nyelvű vezetést ajánlunk.

Ingyen sörnapló minden részvevőnek!

Sörtúráinkra, sörgyárlátogatásunkra, mindenkinek ingyen egy sörnaplót biztosítunk, amibe jegyzetelhettek, és leírhatjátok az éppen kóstolt sör tulajdonságait. l.

Sörgyárlátogatások

Prága közeli csehországi sörgyárak

Kozel
4 órás program
100 EUR+ 15 eur/fő
  • 1X sörgyárlátogatás
  • 1X bemutató
  • 3X sörkostoló
Krušovice
5 órás program
120 EUR+ 15 eur/fő
  • 1X sörgyárlátogatás
  • 1X bemutató
  • 3X sörkostoló
Pilsner Urquell
6 órás program
140 EUR+ 20 eur/fő
  • 1X sörgyárlátogatás
  • 1X bemutató
  • 3X sörkostoló

Az árak nem tartalmazzák az utazási költséget.  Az árak minden esetben tartalmazzák sörfőzdelátogatás és sörkóstoló díjját.

Sörtúra részletei

Mikor és hol van a találkozó?

Kozel sörgyárlátogatás

Prágától mintegy 20 kilométerre található Kozel sörgyár megközelítése autóval a legegyszerűbb, de tömegközlekedéssel sem lehetetlen megközelíteni. Egy 1,5 órás bemutatón belül, megismerkedhetünk a a sörgyár történetével, a sörfőzés folyamataival. A sörgyár pincéjében illetve éttermében megkóstolhatjuk a legfinomabb helyben készített söröket. A palackozóüzemben pedig megnézhetjük, hogyan is kerül az üvegekbe, hordókba a Kozel sör.

Krušovice

A Krušovice sörgyár 60 km-re van Prágától, és kb 1 óra utazást kell rászánni. Nagy előnye, hogy útban van Karlovy Vary felé, tehát remek lehetőség megállni útközben egy sörgyárlátogatásra. Sajnos tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni, csak autóval! A sörfőzde látogatás után, 3 féle helyben főzött sört kóstolhatunk meg, egy kis harapnivalóval.

Pilsner Urquell

Pilsner Urquell sörgyárlátogatás talán a legnagyobb élmény, de ehhez egy picit messzebbre kell utaznunk. Nagy előny viszont, hogy nemcsak autóval de vonattal és busszal is megközelíthető. A hat órás program keretében nagyon gazdag programot kapunk, nagyon finom sörökkel és harapnivalókkal. Garantált élmény mindenkinek!

“A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket és azt szeretné, hogy boldogok legyünk.”
Benjamin Franklin
amerikai tudós, politikus
“A sör demokratikus ital, a miniszter sem kap jobb sört, mint a kocsisa.”
Paul Heyse
Nobel-díjas német író

Sörgyárlátogatás rendelése

Leggyakoribb foglalással kapcsolatos kérdések

Gyík

Elküldtem a kérdőívet, ezután mi a teendő?

Nincs semmi teendőd, hamarosan egyik kollégánk felkeres telefonon, vagy e-mailben

Elküldted a kérdőívet, és még nem keresett senki?​

Abban az esetben, ha kaptál automatikus választ kérünk továbbítsd az info@hellopraga.hu címre.

Lennének még kérdéseim a foglalás előtt.

Minden felmerülő kérdésre állunk rendelkezésedre, nyugodtan küld el a megrendelőt, kollégánkkal ezután mindent megbeszélhetsz.

Hogyan történik a fizetés ?

Fizetés rendszerint a túra végén történik. Amennyiben szeretnél előre fizetni semmi akadálya.

Számlaképesek vagytok ?

Természetesen számlát minden esetben kiállítunk. Amennyiben céges adatok kellenek a számlára kérjük azt előre jelezd.

Tudtok másban is segíteni mint idegenvezetés?

Mindenben segítünk, helyiek vagyunk itt élünk Prágában. Éttermi helyfoglalás, szállásfoglalás, virágrendelés….stb

chlebíčky

Chlebíčky

Nem csak knédli a cseh konyha! Itt van például az úgynevezett obložené chlebíčky! A fehér zsúrkenyér szeletek vajjal szendvicskrémmel vagy majonézes burgonyasalátával tetejükön füstölt sonkával vagy hússal és zöldségekkel. Mind a mai napig a chlebíčky az otthoni ünnepségek és pékségek különlegességének számítanak. … Read More

Featured Post
Budweiser

Budweiser cseh vagy amerikai?

Budweiser létezik, egy cseh és egy amerikai változatban. De melyik az igazi? Melyik volt hamarabb? Melyik a finomabb? Melyik volt hamarabb? Az Egyesült Államokban 142 évvel ezelőtt Missouri államban megalapított Anhesuer-Busch azért választotta az amerikaik számára is könnyen kimondható, németesen … Read More

Featured Post
Comments are closed.