Prágai Sörtúrák

Nemcsak a személyre szabott idegenvezetőink, de a kiváló minőségű sör is garantálja a jó hangulatot.

Sörkóstolás és sörtúrák Prágában

Ez egy igazi, a sört szerető emberek igazán hasznos és tartalmas információt szerző időtöltése lehet:)

Nemcsak iszunk, eszünk is

Egy túra ami megmutatja Prága legszebb és legeldugottabb helyei

Legjobb idegenvezetők

Sörtúra vezetőink, nemcsak szeretik a sört, de értik, ismerik is. Ismerik tudják a sörgyártás, készítés folyamatát, tudják mit és hol érdemes enni-inni.

Legjobb helyekre viszünk benneteket

Többszörösen tesztelt, bejáratott helyeket mutatunk meg! Nem bízzuk a véletlenre, hogy a lehető legtöbbet kaphassátok a túráink alatt.

Ingyen sörnapló minden részvevőnek!

Mindenkinek ingyen egy sörnaplót, amibe jegyzetelhet, és egy különleges emléklapot!

Sörtúrák Prágában

Melyik csomag mit tartalmaz

Sörtalpaló
4-5 órás
100 EUR+ 15 eur/fő
 • 1 X sörfőzde látogatás
 • 1X bemutató
 • 1X sörkorcsolya kóstoló
 • 3X sörkostó
 • 1 X sörnapló
Sörszlalom
5-6 órás
120 EUR+ 30 eur/fő
 • 2X sörfőzde látogatás
 • 1X bemutató
 • 2X sörkorcsolya kóstoló
 • 6X sörkostó
 • 1X sörnapló
Sörözön
6-7 órás
140 EUR+ 45 eur/fő
 • 3X sörfőzde látogatás
 • 1X bemutató
 • 3X sörkorcsolya kóstoló
 • 9X sörkostó
 • 1 X sörnapló

Az árak minden esetben tartalmazzák a teljes fogyasztást, a hozzá tartozó foglalási és felszolgálási díjakat! A sörtúrák ideje alatt plusz extra költségre nem kell számítani.

Sörtúra részletei

Mikor és hol van a találkozó?

Sörtalpaló 4 órás prágai sörtúra

Sörtúra 4 órás Talán az egyik legpraktikusabb módja, hogy megismerd egy kicsit Prágát és a Sört. Belvárosi sétára hívunk minden sör kedvelőt és mindenkit aki eddig még nem tudja, hogy az. 1.megálló Túránk alatt meglátogatjuk az egyik helyi, belvárosi sörfőzdét, ahol a helyi sör-személyzet, sörkészítésben és sör fogyasztásban jártas tagja elmagyarázza és bemutatja a sörfőzés folyamatát, miközben idegenvezetőnk csak fordít és fordít. Az előadás alatt megismerkedhettek, sör összetevőivel, megnézhetitek, megtapinthatjátok a sörkészítés eszközeit. Saját szemetekkel láthatjátok, a sörfőzés folyamatait. A látványos és szórakoztató előadás után, pedig helyet foglalva 3 féle helyben főzött sört kóstolhatunk meg (3 X 02 dl), illetve egy gazdag sörkorcsolya tányért is kapunk, hogy a sörfőzde látogatás után, folytatva utunkat egy könnyed belvárosi séta keretében, megismerhessétek Prága legfontosabb látnivalóit. Túránkat végén valahol a belvárosban a Károly hídon, Óváros téren veszünk búcsút.

Sörszlalom 5 órás prágai sörtúra

Akik egy kicsit több időt tudnak szánni, idegenvezetőnkkel folytatott városnézésre és sörfőzde látogatásra, azokat egy 5 órás belvárosi sétára hívjuk, ami keretében a sok látnivaló mellett már 2 sörfőzdét is meglátogatunk. 1.megálló Túránk alatt meglátogatjuk az egyik helyi, belvárosi sörfőzdét, ahol a helyi sör-személyzet, sörkészítésben és sör fogyasztásban jártas tagja elmagyarázza és bemutatja a sörfőzés folyamatát, miközben idegenvezetőnk csak fordít és fordít. Az előadás alatt megismerkedhettek, sör összetevőivel, megnézhetitek, megtapinthatjátok a sörkészítés eszközeit. Saját szemetekkel láthatjátok, a sörfőzés folyamatait. A látványos és szórakoztató előadás után, pedig helyet foglalva 3 féle helyben főzött sört kóstolhatunk meg (3 X 02 dl), illetve egy gazdag sörkorcsolya tányért is kapunk, hogy a sörfőzde látogatás után, folytatva utunkat egy könnyed belvárosi séta keretében, megismerhessétek Prága legfontosabb látnivalóit. 2.megálló Egészen persze addig, amíg elérünk egy másik sörfőzdéhez, ahova a sétától és a látnivalóktól kifáradva betérünk, és, hogy felfrissüljünk, ugyancsak megkóstoljuk a helyben főzött sör remekeket (3 X 02 dl), amit a biztonság kedvéért, ismételten egy sörkorcsolyával biztosítunk meg. A második sörfőzde látogatás után, túránkat egy könnyed belvárosi sétával zárjuk, és valahol a belvárosban a Károly hídon, Óváros téren veszünk könnyes búcsút egymástól.

Sörözön 6 órás prágai sörtúra

Ha profi vagy itt a helyed, de ha profi akarsz lenni akkor is. Belvárosi sétánk keretében immár három helyi sörfőzdét is meglátogatunk. 1.megálló Túránk alatt meglátogatjuk az egyik helyi, belvárosi sörfőzdét, ahol a helyi sör-személyzet, sörkészítésben és sör fogyasztásban jártas tagja elmagyarázza és bemutatja a sörfőzés folyamatát, miközben idegenvezetőnk csak fordít és fordít. Az előadás alatt megismerkedhettek, sör összetevőivel, megnézhetitek, megtapinthatjátok a sörkészítés eszközeit. Saját szemetekkel láthatjátok, a sörfőzés folyamatait. A látványos és szórakoztató előadás után, pedig helyet foglalva 3 féle helyben főzött sört kóstolhatunk meg (3 X 02 dl), illetve egy gazdag sörkorcsolya tányért is kapunk, hogy a sörfőzde látogatás után, folytatva utunkat egy könnyed belvárosi séta keretében, megismerhessétek Prága legfontosabb látnivalóit. 2.megálló Egészen persze addig, amíg elérünk egy másik sörfőzdéhez, ahova a sétától és a látnivalóktól kifáradva betérünk, és, hogy felfrissüljünk, ugyancsak megkóstoljuk a helyben főzött sör remekeket (3 X 02 dl), amit a biztonság kedvéért, ismételten egy sörkorcsolyával biztosítunk meg, hogy tovább tudjunk menni a harmadik sörfőzdébe. 3.megálló A harmadik sörfőzdében már szinte profi módjára szürcsöljük a helyi sört (3 X 02 dl), és magabiztosan, az elmúlt 4 óra tapasztatára és a sörpultra támaszkodva beszéljük ki melyik is volt a legjobb sör. Itt sörkorcsolyát már nem eszünk, hiszen az idő elszaladt és hamarosan itt a vacsora idő. Esetleg még időnk és energiánk engedi, a 6 órás túrát is egy belvárosi sétával zárjuk, és valahol a belvárosban a Károly hídon, Óváros téren vagy akár a vacsora helyszínén veszünk könnyes búcsút egymástól, és ígértetjük meg egymással, hogy hamarosan biztosan újra fogunk találkozni.

“A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket és azt szeretné, hogy boldogok legyünk.”
Benjamin Franklin
amerikai tudós, politikus
“A sör demokratikus ital, a miniszter sem kap jobb sört, mint a kocsisa.”
Paul Heyse
Nobel-díjas német író

Sörtúra rendelése

Leggyakoribb foglalással kapcsolatos kérdések

Gyík

Elküldtem a kérdőívet, ezután mi a teendő?

Nincs semmi teendőd, hamarosan egyik kollégánk felkeres telefonon, vagy e-mailben

Elküldted a kérdőívet, és még nem keresett senki?​

Abban az esetben, ha kaptál automatikus választ kérünk továbbítsd az info@hellopraga.hu címre.

Lennének még kérdéseim a foglalás előtt.

Minden felmerülő kérdésre állunk rendelkezésedre, nyugodtan küld el a megrendelőt, kollégánkkal ezután mindent megbeszélhetsz.

Hogyan történik a fizetés ?

Fizetés rendszerint a túra végén történik. Amennyiben szeretnél előre fizetni semmi akadálya.

Számlaképesek vagytok ?

Természetesen számlát minden esetben kiállítunk. Amennyiben céges adatok kellenek a számlára kérjük azt előre jelezd.

Tudtok másban is segíteni mint idegenvezetés?

Mindenben segítünk, helyiek vagyunk itt élünk Prágában. Éttermi helyfoglalás, szállásfoglalás, virágrendelés….stb

chlebíčky

Chlebíčky

Nem csak knédli a cseh konyha! Itt van például az úgynevezett obložené chlebíčky! A fehér zsúrkenyér szeletek vajjal szendvicskrémmel vagy majonézes burgonyasalátával tetejükön füstölt sonkával vagy hússal és zöldségekkel. Mind a mai napig a chlebíčky az otthoni ünnepségek és pékségek különlegességének számítanak. … Read More

Featured Post
Budweiser

Budweiser cseh vagy amerikai?

Budweiser létezik, egy cseh és egy amerikai változatban. De melyik az igazi? Melyik volt hamarabb? Melyik a finomabb? Melyik volt hamarabb? Az Egyesült Államokban 142 évvel ezelőtt Missouri államban megalapított Anhesuer-Busch azért választotta az amerikaik számára is könnyen kimondható, németesen … Read More

Featured Post
Comments are closed.