Csoportoknak

Utazásszervezés csoportoknak

Megbízható prágai kapcsolat utazási irodáknak és utazás szervezőknek

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 15 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

Szállások, szállásfoglalás Prágában és Csehország egész területén

Helyi kapcsolat vagyunk akik mindenre odafigyelnek! Nincs is annál rosszabb, mint amikor a fárasztó egész napos Prágába való utazás és teljes program után, a csoport megérkezik a szállásra, és egészen más várja, mint amit meghirdettek. Hosszú bejelentkezési procedúra, nem olyan a szoba, mint az interneten a szállásadó honlapján, nincs elég meleg, vagy a szoba túl meleg. Nincs internet, a szoba lelakott… Idegenvezetőként, hányszor hallani, úgyis csak aludni jövünk ide. Innentől már nagyon nehéz az utasok bizalmát visszaszerezni. Sokkal jobb azt hallani vissza, minden szuper, jó érzés, hogy törődtek velünk! Amit mi ajánlunk a szállásfoglalás és szállás közvetítése mellett: személyes kapcsolatfelvétel a szállásadóval, minden egyes foglalás esetén. Utazás előtti utas-névsor és szobaelosztás ellenőrzése, jelentősen meggyorsítva így a bejelentkezést, illetve megbeszélés szerint, személyes segítés a bejelentkezéskor, szobákban ajándékcsomagok, virágok, prospektusok elhelyezése. Esti programok szervezése: filmvetítés, beszélgetések, koncertek, zene szervezése. -Személyesen ellenőrzött szállások -Helyi kapcsolat a szállásadó és a csoport között -Utas-névsor és szobaelosztás ellenőrzése -A csoportok személyes fogadása -Hotel programok szervezése (filmvetítés, közös mulatságok…)

Idegenvezetés, program lebonyolítás

Vállaljuk költséghatékony, de tartalmas utazási programok megszervezését és lebonyolítását, Prágába vagy Csehország bármely területére.! Egy biztos prágai kapcsolat vagyunk, kisebb vagy akár a több száz főt meghaladó csoportok részére. Évek óta sikeres együttműködő partnereink utazási irodák, utazást szervező személyek. szakmai vagy céges csapatépítő utazást szervező HR kollégák, osztálykirándulást szervező iskolák, és sokan mások, akik csoportos utakat szerveznek. Levesszük a szervezés nyújtotta terhet mindenki válláról. Nem kell időt és energiát fektetned arra, hogy mindent végigböngéssz az interneten, telefonálj, emailt írj amire legtöbb esetben nem is érkezik válasz. Ne fuss bele az interneten megtévesztő, szinte minden esetben túlárazott programokra. Mi kérésedre felvesszük veled a kapcsolatot, átbeszéljük mire van igény, és utána elkészítjük a program tervezetet, amit utána le is szervezünk és le is bonyolítjuk. -Fiatalos, barátságos idegenvezetők -Idegenvezetés tour-guide (füles) rendszerrel -Ingyenes asztalfoglalás ebédre/vacsorára -Biztonságos pénzváltási lehetőség -Utasoknak prágai ajándékcsomag

Idegenvezetés
Csoporotknak
20 EUR/óra
  • +2 EUR/fő fejhallgató bérlés

Kedvezményes

Idegenvezetői rendszer bérlése

2 EUR/fő/nap

Kölcsönzés akár egy napra is!

ingyenes kiszállítás

30 fő felett ingyenesen kiszállítjuk illetve a nap végén összegyűjtés

Kapcsolat
First
Last