Csapatépítés Prágában

Teljes körű csapatépítő programok és tréningek Indoor és Outdoor Céges kirándulások, izgalmas interaktív séták, kincskeresések

Csapatépítés Prágában

Együtt lenni a kollégákkal a megszokott környezeten kívül, hátrahagyva a napi rutint és közösen csinálni valamit... Ez az igazi csapatépítés, és ez az ami összekovácsolja az embereket!

Miért pont  Prága?

-Prága közel van, illetve már maga az utazás is a csapatépítés része. Változatos utazási lehetőségek: vonat, busz akár repülő. 

-Prága egy teljesen más világ, ahol minden a sör és a sült csülök köről forog

-Prága gyönyörű! nem hiába hívják az Arany Prágának. A csapatépítés mellett, remek kirándulási célpont

 

Outdoor Csapatépítés

Outdoor csapatépítő élménytréning programjainkkal az Ön csapatának is szeretnénk aktív kikapcsolódást, különleges csapatépítő tréning élményeket, kalandos csapatépítő kihívásokat teremteni, azért hogy a végrehajtott csapatépítő feladatokon keresztül elősegítsük a vállalaton belüli személyes kapcsolatok, a csapatszellem és a kölcsönös bizalom erősítését.

Programjaink: Sörtúrák, Interaktív idegenvezetések, Sörgyárlátogatások, Kincskeresések, Skoda gyárlátogatási lehetőség várják az ide látogató cégeket, alkalmazottakat.

Outdoor csapatépítő programjaink játékos hangulatot és izgalmas kikapcsolódást nyújtanak az outdoor csapatépítő ügyességi feladatok leküzdése közben. Outdoor csapatépítő programjainkkal a személyes kapcsolatok és a közösség építésén túl célunk, hogy a résztvevőket a megszokott életvitelükből kiemelve, váratlan helyzeteken keresztül feltöltsünk új energiákkal. Az outdoor csapatépítő élményprogramok az aktív kikapcsolódáson túl segítik az outdoor csapatépítésen résztvevő csapatokat a mindennapi problémák hatékonyabb megoldásában.

Indoor Csapatépítés

Indoor csapatépítő programjaink célja, hogy elősegítse a különböző igényekhez kialakított feladatokon keresztül az egyéniségek kibontakozását és a csapatok összekovácsolódását. Az indoor csapatépítő élményprogramok által, a résztvevők vidám hangulatban, megismerhetik egymás és önmaguk rejtett képességeit, ezáltal a mindennapi munkájukban is könnyebben veszik fel az akadályokat.

Programjaink: Kreatív játékos csapatépítő programok, konstrukciós csapatépítő programok, csapat kvíz, gasztronómia csapatépítés, csapat festés, közösségépítő csapatépítés, nyomozós csapatépítő programok, szabaduló szobás csapatépítő programok és egyéb egyedi kreatív csapatépítő programokat biztosítunk.

Az indoor játékos csapatépítő programjaink során a felhőtlen szórakozás, kikapcsolódás által, olyan közös élményeket szereznek a résztvevőknek, amelyek erősítik az együttműködési készséget, a csapatszellemet, a kommunikációt.