Cseh szavak, cseh kifejezések, csehországi utazáshoz és nyaraláshoz.

Cseh szavak, cseh kifejezések, csehországi utazáshoz és nyaraláshoz. Igaz Prágában könnyen el lehet boldogulni egy alap angol tudással is, de azért jobb, ha csehül tud az ember legalább köszönni. Ebben a részben, megtanítjuk nektek, hogyan kell köszönni, elköszönni, megköszönni és mint bonusz, hogyan kell sört kérni.

Idegenvezetés, látnivalók Prágában: http://hellopraga.hu Idegenvezetés, Látnivalók, utazás szervezés, sörtúrák: https://www.pragaclub.hu

Facebook: https://www.facebook.com/hellopraga/

Ne felejtsetek el feliratkozni a csatornára 🙂

Szerző: Látnivalók Prágában

Prágai látnivalók! Legfontosabb kötelező és rejtett látnivalók Prágában. Fényképek látnivalókról, úti filmek. Fedezzük fel Prágát, a világ egyik leghíresebb, legszebb, legizgalmasabb és leghangulatosabb metropoliszát. Oldalunkon részletesen, fényképekkel mutatjuk be nektek Prága látnivalóit, a hangulatos, megszámlálhatatlanul sok történelmi nevezetességeit és rejtett látnivalóit. Hasznos információk mellett, választ kaphattok, milyen tömegközlekedési eszközökkel tudok eljutni egy-egy látványossághoz, illetve, azok nyitva tartásai, és aktuális belépőjegy árait is megtudhatjátok. Bármi kérdésetek van, vagy hozzá szeretnétek szólni egy-egy bejegyzéshez, nyugodtan írjatok.