Egy nap a világ-Prága

Egy nap a világ

Egy nap a világ-Prága

A nagy sikerű, Egy nap a világ sorozat, Prága epizódját 2014 szeptemberében készítettük!

A dokumentumfilm, több hónapos előkészületet, és egy forgatási hétvégét igényelt. 

Azóta csak öröm nézni, hogy az Egy nap a világ sorozat, immár harmadik évadját éli, és a régi-új epizódokat mai napig folyamatosan adják szerte Európában.

Egy nap a világ, Prága : Melyik Omega slágert szeretik máig a csehek? Miért pont 5 óra 31 perckor kezdték el építeni – anno – a Károly hidat? Hol fogadta Hrabal, a világhírű író Bill Clintont? Hogy kerül Szent Vencel fejjel lefele egy lóra?

A műsor házigazdája, Nagy Sanyi minden epizódban felébred valahol, valakinél, a világban. Nyolc epizód, nyolc város, nyolc ország, nyolc magyar házigazda… Mert a vendéglátók mindenhol magyarok, már beilleszkedtek, élik a helyiek életét.

A házigazda idegenvezetőként kalauzolja a műsorvezetőt és a nézőket egy napon keresztül, így értjük-tudjuk meg, hogy az adott városban milyen az élet, mit érdemes megnézni, megkóstolni, átélni. a vendéglátó magyar szemén, magyar szívén és magyar eszén keresztül ismerjük meg, értjük meg az adott országot, várost, népet, kultúrát, életet, tőle kapunk olyan tippeket, amiket egyetlen útikönyv sem tartalmaz.

műsorvezető: Nagy Sándor

 

Doszpod Béla: Egy nap a világ ötletgazda, forgatókönyvíró-rendező-producer

Stáb: műsorvezető Nagy Sándor

operatőrök: Dorcsák Gábor, Bor Péter, Nagy Botond

vágók: Kapi Dani, Gősi Levente, Bor Péter

Email doszpod.bela@gmail.com

Vendéglétó: Erényi Albert

Albert Erényi

Cestovní agentura Albert Erényi
IČ: 71558110 DIČ: CZ 7610179995
101 00 Praha 10 Černomořská 2
Tel :+420 777 84 75 56
mail@pragaclub.hu

www.pragaclub.hu | www.hellopraga.hu

 

Helló Prága– Prága látnivalói, amiket kötelező megnézni. Amennyiben magyar nyelvű idegenvezetéstsörtúrát szeretne rendeli oldalunkon megteheti!

 

 

Booking.com
Comments are closed.