Idegenvezetés és sörtúra

Egyénre szabott idegenvezetés és sörtúra Prágában és Csehországban

Prága magyarul

Irodánk 2005 óta nyújt elengedhetetlen segítséget, utazás szervezésben, lebonyolításában, idegenvezetésben, szállásfoglalásban, Prágába és Csehországba készülő csoportoknak és egyénileg utazóknak egyaránt.

Idegenvezetés

''Akárhol is vagy, légy ott teljesen!'' - Eckhart Tolle Éld át Prágát picit másként! Legyél te is helyi ‘’Prazsák’' ! Egyénre szabott programjaink segítségével Prága, a legfontosabb látnivalók mellett, megismerkedhetsz Prága rejtett csodáival is. Az érdeklődési körödnek megfelelően kiválasztott, helyi idegenvezető hozzád alkalmazkodva tervezi meg az útvonalat és mutatja meg látnivalókat. Természetes, hogy nem mindenkit egyformán érdekelnek a középkori történelem, a barokk vagy a szentek történeti. Van aki mindent látni akar, van aki inkább sörös, kávés pihenőket beiktatva szeretné élvezni Prága pezsgését! Helyi idegenvezetőink, minden igényt kielégítenek!

Sörtúra

''A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket és azt szeretné, hogy boldogok legyünk.'' - Benjamin Franklin Sörtúráink alkalmával, meglátogatjuk a legjobb helyi sörfőzdéket és sörözőket. Betekintést nyerhetünk a sörgyártás folyamatába, és sörkóstolóink segítségével megbizonyosodhatsz arról, a cseh sör egyedülállóan finom és a legjobbak közé tartozik. Sörkorcsolya kóstolók segítségével, nemcsak a sör szerelmeseinek lehet ez a fajta túra érdekes, de a gasztrológia kedvelőinek is.

Utazás szervezés csoportoknak

''Minden utazásnak van egy titkos célja, amelyről az utazó mit sem sejt. ''- Martin Buber Vállaljuk költséghatékony, de tartalmas utazási programok megszervezését és lebonyolítását, Prágába vagy Csehország bármely területére. Egy biztos prágai kapcsolat vagyunk, kisebb vagy akár a több száz főt meghaladó csoportok részére. Évek óta sikeres együttműködő partnereink utazási irodák, utazást szervező személyek. szakmai vagy céges csapatépítő utazást szervező HR kollégák, osztálykirándulást szervező iskolák, és sokan mások, akik csoportos utakat szerveznek. Levesszük a szervezés nyújtotta terhet mindenki válláról. Nem kell időt és energiát fektetned arra, hogy mindent végigböngéssz az interneten, telefonálj, emailt írj amire legtöbb esetben nem is érkezik válasz. Ne fuss bele az interneten megtévesztő, szinte minden esetben túlárazott programokra. Mi kérésedre felvesszük veled a kapcsolatot, átbeszéljük mire van igény, és utána elkészítjük a program tervezetet, amit utána le is szervezünk és le is bonyolítjuk.

Minden ami Prága

Autóval, busszal,vonattal vagy repülővel... Utazási tanácsok mindenkinek aki Prágába, vagy Csehországba készül. Pénzváltás Prágában. Tömegközlekedési tanácsok, jegyek. Hol Parkoljunk? Legjobb sörözők, éttermek. Legfontosabb látnivalók Prágában.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Featured Post

Our Essential NYC Tips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis nulla non mauris fermentum, eu condimentum ligula rutrum.rnrnIn tristique lobortis metus quis pretium. Vestibulum consectetur mi vel tellus aliquam, vitae luctus augue finibus. Nunc faucibus, nibh scelerisque imperdiet ullamcorper, est … Read More

Featured Post

Top NYC Destinations Reviewed

Mauris id sapien nec neque luctus consequat quis sed tellus. Phasellus blandit eros at justo rutrum, vel posuere sapien volutpat. Ut facilisis nulla at est ornare, vitae pharetra lectus hendrerit. Pellentesque sit amet vulputate ligula. Nullam suscipit hendrerit metus, et … Read More

Featured Post
''Vannak helyek, amelyeknek már puszta említése vándorkedvvel tölti el a szívünket.''
Hans Christian Andersen
dán költő és meseíró

Prágai szállások

Online foglalható szállások minden árkategóriában, egyénileg utazók részére

16 EUR

/fő-től
Főleg fiataloknak, diákoknak

Olcsó prágai szállások

Akik igazán nem szeretnének sokat fizetni a szállásért, de fontos nekik, hogy Prága belvárosában legyen a szállásuk, ahonnan fel tudják fedezni a legjobb prágai sörözőket, éttermeket, clubokat.

20 EUR

/fő-től
Családoknak, gyerekekkel érkezőknek

Prágai apartmanok

Az apartmanokban található konyha segítségével, könnyedén megmelegíthető az ebéd vagy vacsora, a konyha vagy nappali kitűnő hely egy esti beszélgetéshez, míg a gyerekek már a hálószobában alszanak.

25 EUR

/fő-től
Azoknak akik ketten érkeznek, gyerekek nélkül

Prágai szállodák

Két vagy háromágyas szobák eseté, segítünk megkeresni az legolcsóbb akciós szállásokat, amelyeket aztán lefoglalhat nálunk, vagy közvetlenül a szállásadónál, vagy más foglalási oldalon online is.

Helló Prága

Cestovní agentura Albert Erényi
IČ: 71558110 DIČ: CZ 7610179995
101 00 Praha 10 Černomořská 2

Telefonos elérhetőség:

Hétfő-Péntek: 10.00 - 15.00
Hétvége: Csak sürgős esetben

Gyakran ismételt kérdések

Gyík

Prága biztonságos ?

Biztonsági helyzetét tekintve Csehország lényegében nem különbözik Magyarországtól. Az általános közbiztonság jó. A turisták zsebéből, táskájából (szándékos) lökdösődés közben lopják el pénztárcájukat, ill. irataikat.  A pénzt érdemes több helyre,jól zárható táskába, nadrágzsebbe elhelyezni. 

Parkolás Prágában ?

A nagyvárosokban parkolóhelyek nagy részét a helyi lakosok részére tartják fenn (kék csík+tábla jelzi). Itt és a külön táblával nem, de vastag sárga csíkkal jelzett helyeken nem szabad parkolni. A parkolási feltételek be nem tartása kerékbilincs felhelyezését, vagy a jármű elvontatását vonhatja maga után. A kerékbilincs hatósági eltávolításának díja, ill. az elszállított gépkocsi visszaadásának költsége akár a 2,5-3 ezer cseh koronát is elérheti.

Pénzválltás Prágában ?

Csehországban az üzletek, szállodák, panziók többségében lehet bankkártyával fizetni. Magyar forintot kevés helyen váltanak, jobb cseh koronát vagy eurót hozni a turistának. Számos pénzváltó hirdeti úgy magát, hogy nem számol fel kezelési költséget („No Commission”), de ez esetben az általa alkalmazott árfolyam kedvezőtlenebb lehet

Tömegközlekedés Prágában?

Prágában 0-6 éves kor között, ill. 70 év fölötti kor esetén ingyenes a közlekedés az EU-s (vagyis a magyar) állampolgárok számára is. A 30 percig érvényes jegy ára 24 CZK, a 90 percig érvényes jegyé pedig 32 CZK. Mindkét jeggyel át is lehet szállni ezen időtartamon belül!

Mennyire drága Prága?

Érdemes Budapesti árakkal kalkulálni. Hamburger: 80-100 CZK  Pizza: 130-200 CZK  Főételek: 120-300 CZK  Korsó sör: 30-50 CZK

Busszal vagy vonattal Prágába?

Minkét megoldás jó. Busszal és vonattaé is el lehet könnyedén jutni Prágába.  Sőt érdemes időben megvenni a vonatjegyet, vagy akár a repülő jegyet, mert akár nagyon olcsón is eljuthatunk Prágába.