Céges csapatépítés Prágában


Komplett utazás szervezés cégeknek!

Szakmai rendezvények, jutalomutak, tréningek, kalandtúrák szervezése cégeknek Prágában és egész Csehországban. Segítségünkkel levesszük a vállatokról az utazással, szervezéssel kapcsolatos terhet. Folyamatos konzultálás mellett lefoglaljuk a legjobban megfelelő szállást, megszervezzük a legjobb  programokat, lefoglaljuk a vacsora helyszínt és gondoskodunk az itt töltött néhány nap alatt, hogy minden a legsimábban úgy alakuljon , ahogyan azt előre közösen elterveztük.

Miért jó, ha együttműködünk?

-Mi egy prágai székhelyű iroda vagyunk már 2005 óta, kiterjedt kapcsolatokkal, helyismerettel rendelkezünk.

-Komplett szolgálatatásainknak köszönhetően, nektek csak a kollégákkal történő kapcsolattartás a dolgotok.

-Szolgáltatásainkat nemcsak Prágban, de vidéki városokban: Cesky Krumlov, Karlovy Vary, Pilsen, Brno, Kutna hora is nyújtunk.

-Amennyiben, együtt dolgozunk, nemcsak pénzt, de időt és energiát is megspóroltok.

Szolgáltatásaink céges utazást szervezők részére:

 

Szállásfoglalás: Személyes magyar nyelvű segítés, és térkép az utasoknak a bejelentkezéskor, minden csoportos foglalás esetén!

Minden csoportos szállásfoglalás esetén, garantáljuk a folyamatos kapcsolattartást a szállásadóval. Létszámkorrigálást, utazás előtti utas-névsor és szobaelosztás ellenőrzése, amivel jelentősen meggyorsíthatjuk a szállodai bejelentkezést.

Megérkezéskor, személyes magyar nyelvű segítésnyújtást biztosítunk, és ingyenes térképpel tanácsokkal látjuk el  a csoport tagjait.

 

Programszervezés, idegenvezetés, csoportkísérés:

-Programszervezés: Az velünk együttműködő irodák, utazásszervezők, már tudják, mennyire alaposan, közösen egyeztetve megszervezzük egy-egy csoport programját percről percre. Ez igaz a céges csoportokra is. Az elvárásotok  szerint, szervezzük meg az utatokat, legyen az jutalomút, tréning, kalandtúra.

-Idegenvezetés: Elsődleges célunk, hogy egy céges jutalomúton az idegenvezetés, ne egyfajta kötelező program legyen, hanem egy vidám, energetikus program, ahol mindenki jól érzi magát. Idegenvezetőink, fiatalosak, lendületesek (legtöbbjük már dolgozott vagy jelenleg is dolgozik nemzetközi multinacionális cégnél) és ezért elfogadhatóak bármely típusú idegenvezetés részére. Legyen klasszikus idegenvezetés interaktív idegenvezetés vagy sörtúra, garantáltan nem okozunk csalódást!

 

Csoportok részére idegenvezetést csakis vezeték nélküli TOUR GUIDE készülékkel végezzük, így is emelve idegenvezetői szolgáltatásunk minőségét.

Amennyiben, szeretnél, csoportos utazást szervezni, szükséged van egy helyi kapcsolatra, lépj velünk kapcsolatba, írjál nekünk és mi hamarosan felhívunk telefonon, hogy a részleteket megbeszéljük.

 

 

 

Neved/ Céged neve:

Email címed:

Telefon számod:


Szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot telefonon:

Igen:
Nem:

Üzenet


Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő utak, konferenciákra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Iskolai kirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás ma már nem megvalósíthatatlan. Középiskoláknak, egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország