Prágai idegenvezetés

Egyénre szabott prágai idegenvezetések

Minőségi idegenvezetések minden esetben! Az érdeklődési körödnek megfelelően kiválasztott, helyi idegenvezetővel, aki arra figyel, hogy a programokban megfelelő arányban legyen információ, kaland, látnivaló és szórakoztató elem. ''Akárhol is vagy, légy ott teljesen!'' - Eckhart Tolle Engedd, hogy megmutassuk neked az igazi Prágát! Éld át Prágát másként, mint akik céltalanul bolyonganak! Legyél te is helyi ‘’Prazsák’' ! Egyénre szabott programjaink segítségével, a legfontosabb látnivalók mellett, megismerkedhetsz Prága rejtett csodáival is. Segítségünkkel ott ehetsz, ott ihatsz ahová a helyiek is járnak! Bárhová elviszünk legyen az termelői piacra vagy bolhapiacra? Sörfőzde vagy borospince! Foci vagy jégkorong meccs! Biztos lehetsz benne, hogy ha minket választasz a legnagyobb élmények várnak!

Egy jó idegenvezető elvarázsolja a turistákat

 

Az idegenvezető élő kapocs a város és a vendégek között. Olyan tudást, tapasztalatot és véleményt átadó vezető, aki személyiségéből fakadóan vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszi a települést, és idegenvezetésével komplex élményt szerez a vendégeknek
Minden egyes idegenvezetést próbálunk a lehető legnagyobb mértékben személyre vagy csoportra szabni. A több mint 15 éves tapasztalatunkat kamatoztatva, rugalmas programokat és útvonalakat ajánlunk, hogy mindenki biztosan elégedett legyenek szolgáltatásainkkal. Célunk, hogy az idő, amit idegenvezetőinkkel eltöltenek, szórakoztatóan tartalmas, és minden igényt kielégítő legyen.
Miben különbözünk a legtöbb idegenvezetőtől? Nagy súlyt fektetünk, hogy az elvárások szerint mélyedjünk el az évszázados történelmi és építészeti látnivalók között. Nem célunk mindenáron mindent megmutatni. A legfontosabb történelmi látnivalók mellett, törekszünk megmutatni a helyi specialitásokat, kedvenc éttermeinket, sörözőinket, helyiek által is szeretett kisboltokat, mellékutcácskákat, parkokat is, egyszóval a MI PRÁGÁNKAT a MI CSEHORSZÁGUNKAT.

Egyéni útvonal

Korhoz és érdeklődési körhöz kialakított egyéni útvonalak

Garancia

Az idegenvezetés = Ismeretszerzés, szórakozás, kikapcsolódás.

25 EUR

/fő-től
Arany Prága

Klasszikus idegenvezetés

Bevezetés Prága rejtelmeibe. Érdemes a megérkezés napjára, vagy másnap reggelre tervezni.

30 EUR

/fő-től
prágai idegenvezetések
Legendás prága

Interaktív idegenvezetés

Ismerd meg Prágát játékos formában. Mindenkinek aki szereti a kihívásokat, kincskereséseket

Helló Prága

A csapat