Home > Prága nevezetességei

Prága nevezetességei, látnivalói

Prága legfontosabb látnivalói! Nevezetességek, amiket kötelező megnézni, illetve a legfontosabb, prágába látogató turisták elől rejtett látnivalók.

Prága belvárosában számos nevezetesség igen közel van egymáshoz, mellyek gyakorlatilag egy területen összpontosulnak, így minden fontosabb látnivaló megközelíthető gyalog.

Azonban egy idő után azon vehettyük észre magunk, hogy,ugyan azon a túristák álltal, túlzsúfolt utcákon és tereken járkálunk, és a látnivalók többször ismétlik egymást.

Ugyancsak, ha Prágában már többször voltunk, láttuk minden fontosabb nevezetességet, de ezek a legfontosabb látnivalók, már nem nyűgözik le mint ay első alkalmakkor, felvetődik a kérdés mit is nézzünk meg.

Azt, hogy merre van Prágában a Károly híd, Óváros tér, Vencel tér, könnyen megtalálhatjuk, akár egy egyszerű térkép segítségével, mert a hires GOLDEN LINE ezeket a létnivalókat köti össze. Bizony nem is gondolnánk mennyi sok, rejtett látnivaló mellett haladunk el, amíg valamely kötelező látnivalót keresünk.

Egy kis ízelítőt adunk, hogy, mit is érdemes megnézni akár csak egy prágai kétnapos ittartózkodás altt de ha valakit jobban érdekelnek a látnivalók, szívesen ajánlunk privát prágai idegenvezetést, fiatalos jól felkészült magyar idegenvezetőkkel. Többféle idegenvezetést, ajánlunk, hogy mindenki megtalálja a legjobban neki valót., és így biztosan a legtöbbet fogja kihozni, a prágai városnézésből.

3 kötelező látnivaló Prágában

Történelmi emlékhelyek

Múzeumok