Home > Prágai utazás és program szervezése turista csoportok részére

Irodánk már 2004-óta egy biztos pont Prágában, csoportos utak szervezők részére, utazási irodáknak, utazás szervezőknek, iskoláknak, egyházi zarándok utak szervezőinek.

Célunk, hogy segítsük a Prágába vagy Csehországba utazó csoportokat a kezdeti lépésektől egészen a hazaérkezésig.

Közreműködünk:

-Csoportos szállásfoglalásban, a legolcsóbb kategóriáktól a kiemeltebb felő kategóriás szállásokig

-Teljes körű programok készítésében lebonyolításában, az indulástól az élményekben gazdag hazaérkezésig

-Idegenvezetés és csoportkísérésben, csoportok fogadásában, előkészületekben

-Magyar nyelvű sörgyárlátogatások megszervezésében

-Sétahajózások szervezésében, magyar nyelvű idegenvezetési lehettőséggel

-Éttermi helyfoglalásban, előre kiválasztott kedvezményes menüvel

-Megérkezéskor pénzváltási lehetőség, hogy ne kelljen a hírhedten lehúzó helyi pénzválltókat használni.

Széles partnerhálózatunknak, és felkészült szakmai csapatunknak köszönhetően minőségi szálláshelyeket tudunk kedvező áron biztosítani utasaink részére.

Fontos számunkra, hogy visszatérő utasainkat törzsutasként köszönthessük, és hűségüket további kedvezményekkel háláljuk meg, valamint hogy számukra minden évben az igényeikhez igazodó legjobb ajánlatot készíthessük el.

Csoportok megkeresése esetén szervező partnereinknek kedvezményeket biztosítunk szolgáltatásink díjjából, a szervezéshez segítséget nyújtunk, és a csoportok igényeihez messzemenőkig megpróbálunk alkalmazkodni.

Amennyiben irodánk felketette érdeklődését, kérjük  írjon és mi, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Átbeszéljük a prágai vagy csehországi utazás részleteit az elvárásokat, és ezután személyre/csoportra szabott ajánlatot küldünk, amin persze még továbbra is lehet válltoztatni.

Munkánkat azért tudjuk lendületesen és mosollyal végezni, mert nekünk minden csoport egyedi és más. Nincs két olyan csoport akinek teljesen egyforma programot ajánlunk. Mi azon dolgozunk, hogy a lehető legjobbatt, az elvárásokhoz legközelebbit  ajánljunk minden egyes csoportnak.

Hasznos információk

Prága nevezetességei