Sörgyárlátogatással egybekötött sörcsapoló iskola

Csapatépítés

Sörgyárlátogatással egybekötött sörcsapoló iskola és tréning, talán az egyik legizgalmasabb programlehetőség a Prágába, csapatépítő kirándulásra érkező csoportoknak.

Sörgyárlátogatással egybekötött sörcsapoló iskola. Hogyan is kell csapolni.

A 3 órás program keretében megismerkedhetünk a Velké Popovicé-ben található  Kozel sörgyárral, történetével.  Látványos és remek hangulatú sörgyárlátogatás alkalmával megtudhatjuk miért különleges a cseh  sör és hogyan is készül. A bemutató közben a sörgyár pincéjében megkóstolható egy, speciális, kereskedelmi forgalomba nem kerülő sörkülönlegességet, megnézhetjük a palackozó üzemet, ahol napi 1 millió !! üveg sört palackoznak!

 

50 éve a Kozel sörgyárnál! Ki tudná jobban, hogyan kell csapolni!

 

A gyárlátogatás csúcspontja a sörcsapoló iskola, amely bevezet minket a sörcsapolás titkaiba – megtudhatjuk, nem elegendő a jó minőségű sör, de maga a csapolás és csapolás körülményei  legalább annyira fontos!

A bemutató és sörcsapoló iskola után, mindenki maga póbálozhat a sörök csapolásával, miközben töpörtyűkrémes szendvicseket lehet fogyasztani.

Az sörcsapoló iskola természetesen vegyíthető más előre megbeszélt más feladatokkal, kommunikációs és karriert támogató tréningekkel.

Garantált jó hangulatot a korlátlan sör csapolás/fogyasztás, és étkezés is biztosítja.

A sörcsapoló iskola elvégzését egy oklevéllel díjazza maga a sörgyár.

Mért jó választás a sörgyárlátogatással egybekötött sörcsapoló iskola és tréning? 

– A sörgyárlátogatás különleges program és élmény, elrugaszkodva a már megszokott csapatépítő feladatoktól

-Tréningünk alatt újravesszük lépésről lépésre, hogyan vállt a Kozel sör kicsi, helyi sörfőzde söréből, a világon a  legtöbbet eladott cseh sörmárkájává. Számba vesszük a sikerességhez szükséges tényezőket.

-Sokan rosszul gondolják, hogy egy sikeres kisvállalkozás egyszerű dolog, csak a kezdeti tőke szükséges. Pedig aki igazán sikeres akar lenni, minden apró részletre figyelnie kell. Jó vállalkozáshoz, nem elég a befektetett pénz. Hány esetben megtörténik, hogy valaki éttermet, sörözőt nyit, de hamarosan be kell zárnia mert az emberek elpártolnak tőle, vagy esetleg , ha nem is kell bezárni, kis odafigyeléssel mennyivel sikeresebb lehetne.

Tréningjeinket sikeres vállalkozók, Prágában dolgozó céges igazgatók (ExxonMobil, SAP, British American Tobacco), HR munkatársak tartják magyar vagy angol nyelven (kérésre fordítással).

A tréning helyszíne lehet a sörgyár maga, vagy a sörgyár melletti étterem különterme.

 

Sörcsapoló iskola a régi főzde épületében

 

Nézze meg további izgalmas program lehetőségeinket, vissza a csapatépítő oldalra:

Csapatépítés Prágában