Egy nap a világ! Prágai útifilm

Szakmai utak

Prágai útifilm készítése volt az egyik legnagyobb kihívás amit kaptunk, de garantáltan a legnagyobb élmény is.

Megszervezni a 3 nap forgatását, étkezést, szállást, utazását, szponzorok felkutatésa nagzon izgalmas, ezzel egzütt stresszes volt.

Szerencsére profi stábbal dolgoztunk, akik nélkül ez a film nem jöhetett volna létre., és akik nélkül ey a film nem lenne ennyire jó! A  ViaSat jóvoltából, több 10-100? ezer TV néző láthatta a filmet Magzarországon és Csehországban is

Stáb:

Doszpod Béla, ötletgazda, forgatókönyvíró-rendező-producer
műsorvezető Nagy Sándor
operatőrök: Dorcsák Gábor, Bor Péter, Nagy Botond
vágók: Kapi Dani, Gősi Levente, Bor Péter

Vendéglátó: Erényi Albert

Cestovní agentura Albert Erényi

Web: http://www.pragaclub.hu
Blog: http://www.hellopraga.hu
Facebook: https://www.facebook.com/hellopraga

Melyik Omega slágert szeretik máig a csehek? Miért pont 5 óra 31 perckor kezdték el építeni – anno – a Károly hidat? Hol fogadta Hrabal, a világhírű író Bill Clintont? Hogy kerül Szent Vencel fejjel lefele egy lóra?

A műsor házigazdája, Nagy Sanyi minden epizódban felébred valahol, valakinél, a világban. Nyolc epizód, nyolc város, nyolc ország, nyolc magyar házigazda…
Mert a vendéglátók mindenhol magyarok, már beilleszkedtek, élik a helyiek életét. A házigazda idegenvezetőként kalauzolja a műsorvezetőt és a nézőket egy napon keresztül, így értjük-tudjuk meg, hogy az adott városban milyen az élet, mit érdemes megnézni, megkóstolni, átélni. a vendéglátó magyar szemén, magyar szívén és magyar eszén keresztül ismerjük meg, értjük meg az adott országot, várost, népet, kultúrát, életet, tőle kapunk olyan tippeket, amiket egyetlen útikönyv sem tartalmaz.