Incentive és szakmai utazások Csehországba, Prágába

Céges csapatépítő utazásra, szakmai programra, kulturális eseményre keres különleges helyszínt? Jöjjenek Prágába vagy Csehország bármely területére.

Kis létszámú csoportoktól akár a száz főt meghaladó csoportokig, költséghatékony, de tartalmas utazást szervezünk Csehország egész területére.

Csapatépítés Prágában?

Egy sikeresen megszervezett út, és egy nagyszerűen kiválasztott helyszín mint például Prága, hatására, erősödik a csapatszellem, a vállalat iránti elkötelezettség, javulnak a személyes kapcsolatok és a belső kommunikáció, amely pozitív kihatással van a cég hatékonyabb működésére.

Változatos programlehetőségeknek köszönhetően Prága, garantáltan életre szóló élményt nyújt a résztvevőknek és a leghatásosabb eszköz a vállalatok munkatársai ösztönzésére és az újabb célok elérésére…tovább

 

 

Speciális szolgáltatások

Csapatépítő (team building) utak szervezése mellett, foglalkozunk más szakmai programok koordinálásával:

  • Kulturális eseményre érkező, művészi érdeklődésű csoportok (pl. koncert, hangverseny, színház) koordinálása, fellépéseinek megszervezése
  • Sportrendezvényekre érkező csoportok tartózkodásának teljes körű lebonyolítása, edzőtáborok szervezése (programok, szállás)
  • Szakmai programok megszervezése (pl. gyár-, iskola-, intézménylátogatás stb.)
  • Diákcsoportok fogadása, speciális programok szervezése
  • Gyógy kúrák, gyógykezelések
  • Pályázatokon részvétel (Erasmus+ program,Visegrádi Alap pályázatok )

 

 

Prágai utazás és program szervezése turista csoportok részére

Irodánk már 2004-óta egy biztos pont Prágában, csoportos utak szervezők részére, utazási irodáknak, utazás szervezőknek, iskoláknak, egyházi zarándok utak szervezőinek.

Célunk, hogy segítsük a Prágába vagy Csehországba utazó csoportokat a kezdeti lépésektől egészen a hazaérkezésig.

Közreműködünk:

-Csoportos szállásfoglalásban, a legolcsóbb kategóriáktól a kiemeltebb felő kategóriás szállásokig

-Teljes körű programok készítésében lebonyolításában, az indulástól az élményekben gazdag hazaérkezésig

-Idegenvezetés és csoportkísérésben, csoportok fogadásában, előkészületekben

-Magyar nyelvű sörgyárlátogatások megszervezésében

-Sétahajózások szervezésében, magyar nyelvű idegenvezetési lehettőséggel

-Éttermi helyfoglalásban, előre kiválasztott kedvezményes menüvel

-Megérkezéskor pénzváltási lehetőség, hogy ne kelljen a hírhedten lehúzó helyi pénzválltókat használni.

Széles partnerhálózatunknak, és felkészült szakmai csapatunknak köszönhetően minőségi szálláshelyeket tudunk kedvező áron biztosítani utasaink részére.

Fontos számunkra, hogy visszatérő utasainkat törzsutasként köszönthessük, és hűségüket további kedvezményekkel háláljuk meg, valamint hogy számukra minden évben az igényeikhez igazodó legjobb ajánlatot készíthessük el.

Csoportok megkeresése esetén szervező partnereinknek kedvezményeket biztosítunk szolgáltatásink díjjából, a szervezéshez segítséget nyújtunk, és a csoportok igényeihez messzemenőkig megpróbálunk alkalmazkodni.

Amennyiben irodánk felketette érdeklődését, kérjük  írjon és mi, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Átbeszéljük a prágai vagy csehországi utazás részleteit az elvárásokat, és ezután személyre/csoportra szabott ajánlatot küldünk, amin persze még továbbra is lehet válltoztatni.

Munkánkat azért tudjuk lendületesen és mosollyal végezni, mert nekünk minden csoport egyedi és más. Nincs két olyan csoport akinek teljesen egyforma programot ajánlunk. Mi azon dolgozunk, hogy a lehető legjobbatt, az elvárásokhoz legközelebbit  ajánljunk minden egyes csoportnak.

Hasznos információk

Prága nevezetességei

Hírek, események

Sörgyárlátogatással egybekötött sörcsapoló iskola

Sörgyárlátogatással egybekötött sörcsapoló iskola talán az egyik legizgalmasabb programlehetőség a Prágába, csapatépítő kirándulásra érkező csoportoknak. 3 órás program keretében megismerkedhetünk a patinás, Velké Popovic-ben található Kozel sörgyárral. Látványos és remek hangulatú sörgyárlátogatás alkalmával megtudhatjuk miért különleges a cseh  sör és hogyan is készül. A bemutató közben a sörgyár pincéjében megkóstolható egy, speciális, kereskedelmi forgalomba nem kerülő sörkülönlegesség. …

Zarándok utak Prágába

  Megszervezni egy zarándok utat Prágába, bármely felekezet számára felemelő érzés. Istentiszteletek, áhitatok megszervezése nem okoz problémát, a legtöbb templom ajtajét előzetes bejelentkezés alapján megnyitják.    

Osztálykirándulás Prágában

”Legyen ez az év különlegesebb, mint az előzőek, legyen az osztály a legvagányabb az iskolában és szervezzetek osztálykirándulást Prágába! ” Ezzel a szloggennel hírdettük meg az Interaktív prágai osztálykirándulás programunkat, aminek célja az volt, hogy a diákok, irányított feladatokkal,  játszva, saját maguk fedezzék fel Prágát és annak szépségét. A siker leírhatatlan. Középiskolás diákok, akik nem …

Partnereink

Néhány kiemelt partner, akikkel vagy akikért együtt dolgoztunk az elmúlt több mint 14 évben vagy még folyamatosan dolgozunk együtt.

 

Prága nevezetességei