Incentive és szakmai utazások Csehországba, Prágába

Céges csapatépítő utazásra, szakmai programra, kulturális eseményre keres különleges helyszínt? Kis létszámú csoportoktól akár a száz főt meghaladó csoportokig, költséghatékony, de tartalmas utazást szervezünk Prágába vagy Csehország bármely területére.

Szolgáltatásaink

Csapatépítő (team building) utak szervezése

Szakmai programok megszervezése (pl. gyár-, iskola-, intézménylátogatás stb.)

Kulturális eseményre érkező, művészi érdeklődésű csoportok (pl. koncert, hangverseny, színház) koordinálása, fellépéseinek megszervezése, belépők biztosítása

Sportrendezvényekre érkező csoportok tartózkodásának teljes körű lebonyolítása, edzőtáborok szervezése (programok, szállás)

Diákcsoportok/Pedagógusok fogadása, speciális programok szervezése

Gyógy kúrák, gyógykezelések

Pályázatokon részvétel (Erasmus+ program,Visegrádi Alap pályázatok )

Csapatépítés Prágában

Prágai csapatépítés? Nem elérhetetlen! Itt az idő, hogy kipróbáljanak valami újat és izgalmasat!  Egy sikeresen megszervezett csapatépítő út, és egy nagyszerűen kiválasztott helyszín mint például Prága, hatására, erősödik a csapatszellem, a vállalat iránti elkötelezettség, javulnak a személyes kapcsolatok és a belső kommunikáció, amely pozitív kihatással van a cég hatékonyabb működésére.

Legyen az akár beltéri, akár kültéri esemény, változatos programlehetőségeknek köszönhetően egy prágai csapatépítés, garantáltan életre szóló élményt nyújt a résztvevőknek és a leghatásosabb eszköz a vállalatok munkatársai ösztönzésére és az újabb célok elérésére.

Személyre szabott, egyedi programok Prágába vagy Csehország bármely területére. Lelkes és tapasztalt szakembereink, animátoraink végig vezénylik a programokat és mindenben segítik a résztvevőket. A tréningek felépítését illetően több féle opciót is kínálunk, minden esetben egyedi programjavaslatokat készítünk.

Legkedveltebb csapatépítő programjaink:

-Sörcsapoló iskola

-Prágai kincskeresés (Tresure hunt)

-Chef parade  főzős csapatépítés/ sörkóstoló verseny

-Interaktív idegenvezetés

-Graffitis csapatépítő tréning

-The Game of Prague

Legkedveltebb motivációs tréningjeink:

-Kommunikációs tréningek

-Karriert támogató tréningek

Néhány ok, hogy miért érdemes  minket választani:

-13 éves  tapasztalattal a prágai idegenforgalom területén

-Minden esetben egyéni igények alapján szervezett programok

-Teljes mértékben magyar, angol vagy cseh nyelvű ügyintézés

-Ugyancsak minden program magyar, angol vagy cseh nyelven

-15  év tapasztalat nemzetközi multinacionális cégeknél

Referencia anyagok/filmek

Néhány kiemelt partner, akikkel vagy akikért együtt dolgoztunk

 

 

 

Prágai utazás és program szervezése turista csoportok részére

Irodánk már 2004-óta egy biztos pont Prágában, csoportos utak szervezők részére, utazási irodáknak, utazás szervezőknek, iskoláknak, egyházi zarándok utak szervezőinek.

Célunk, hogy segítsük a Prágába vagy Csehországba utazó csoportokat a kezdeti lépésektől egészen a hazaérkezésig.

Közreműködünk:

-Csoportos szállásfoglalásban, a legolcsóbb kategóriáktól a kiemeltebb felő kategóriás szállásokig

-Teljes körű programok készítésében lebonyolításában, az indulástól az élményekben gazdag hazaérkezésig

-Idegenvezetés és csoportkísérésben, csoportok fogadásában, előkészületekben

-Magyar nyelvű sörgyárlátogatások megszervezésében

-Sétahajózások szervezésében, magyar nyelvű idegenvezetési lehettőséggel

-Éttermi helyfoglalásban, előre kiválasztott kedvezményes menüvel

-Megérkezéskor pénzváltási lehetőség, hogy ne kelljen a hírhedten lehúzó helyi pénzválltókat használni.

Széles partnerhálózatunknak, és felkészült szakmai csapatunknak köszönhetően minőségi szálláshelyeket tudunk kedvező áron biztosítani utasaink részére.

Fontos számunkra, hogy visszatérő utasainkat törzsutasként köszönthessük, és hűségüket további kedvezményekkel háláljuk meg, valamint hogy számukra minden évben az igényeikhez igazodó legjobb ajánlatot készíthessük el.

Csoportok megkeresése esetén szervező partnereinknek kedvezményeket biztosítunk szolgáltatásink díjjából, a szervezéshez segítséget nyújtunk, és a csoportok igényeihez messzemenőkig megpróbálunk alkalmazkodni.

Amennyiben irodánk felketette érdeklődését, kérjük  írjon és mi, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Átbeszéljük a prágai vagy csehországi utazás részleteit az elvárásokat, és ezután személyre/csoportra szabott ajánlatot küldünk, amin persze még továbbra is lehet válltoztatni.

Munkánkat azért tudjuk lendületesen és mosollyal végezni, mert nekünk minden csoport egyedi és más. Nincs két olyan csoport akinek teljesen egyforma programot ajánlunk. Mi azon dolgozunk, hogy a lehető legjobbatt, az elvárásokhoz legközelebbit  ajánljunk minden egyes csoportnak.

Hasznos információk

Prága nevezetességei

Hírek, események

Škoda gyárlátogatás, Mladá Boleslav

Škoda gyárlátogatás, Mladá Boleslav Szakmai programjaink keretében szervezünk egy vagy félnapos kirándulásokat buszos csoportoknak Mladá Boleslavba a Škoda autógyárba. Mladá Boleslav Prágától mintegy 55 km-re a Jizera folyó partján fekvő városba, ahol Václav Laurin és Václav Klement készítette el 1905-ben – hosszú évekig tartó kerékpárgyártás után –  első saját automobilját, amely cég  1911-ben olvadt egybe Škoda gyárral. …

Sörgyárlátogatással egybekötött sörcsapoló iskola

Sörgyárlátogatással egybekötött sörcsapoló iskola és tréning, talán az egyik legizgalmasabb programlehetőség a Prágába, csapatépítő kirándulásra érkező csoportoknak. A 3 órás program keretében megismerkedhetünk a Velké Popovicé-ben található  Kozel sörgyárral, történetével.  Látványos és remek hangulatú sörgyárlátogatás alkalmával megtudhatjuk miért különleges a cseh  sör és hogyan is készül. A bemutató közben a sörgyár pincéjében megkóstolható egy, speciális, kereskedelmi …

Zarándok utak Prágába

  Megszervezni egy zarándok utat Prágába, bármely felekezet számára felemelő érzés. Istentiszteletek, áhitatok megszervezése nem okoz problémát, a legtöbb templom ajtajét előzetes bejelentkezés alapján megnyitják.    

Partnereink

Néhány kiemelt partner, akikkel vagy akikért együtt dolgoztunk az elmúlt több mint 14 évben vagy még folyamatosan dolgozunk együtt.

 

Prága nevezetességei