Incentive és szakmai utazások Csehországba, Prágába

 

Céges csapatépítő utazásra, szakmai programra, kulturális eseményre keres különleges helyszínt? Kis létszámú csoportoktól akár a száz főt meghaladó csoportokig, költséghatékony, de tartalmas utazást szervezünk Prágába vagy Csehország bármely területére.

Szolgáltatásaink

Csapatépítő (team building) utak szervezése

Szakmai programok megszervezése (pl. gyár-, iskola-, intézménylátogatás stb.)

Kulturális eseményre érkező, művészi érdeklődésű csoportok (pl. koncert, hangverseny, színház) koordinálása, fellépéseinek megszervezése, belépők biztosítása

Sportrendezvényekre érkező csoportok tartózkodásának teljes körű lebonyolítása, edzőtáborok szervezése (programok, szállás)

Diákcsoportok/Pedagógusok fogadása, speciális programok szervezése

Gyógy kúrák, gyógykezelések

Pályázatokon részvétel (Erasmus+ program,Visegrádi Alap pályázatok )

 

Prágai székhelyű, utazási iroda lévén, és több mint 12 év tapasztalatával, kitűnő helyismerettel, kreativitással, rugalmassággal és biztos háttérrel szervezzük meg az Ön incentive utazását.

Cége, vállalkozása arculatát, értékeit és igényeit figyelembe véve, a csoport létszámának, összetételének és korosztályának megfelelően javaslunk szállást, programot, legyen szó csapatépítő útról, konferenciáról, szakmai programról, kulturális eseményről.

A programok kialakításakor a költséghatékonyság, az Ön költségeinek optimalizálása kiemelt fontosságú számunkra. 

A professzionális idegenvezető vagy tolmács szolgáltatásunk, az igényekhez igazodó helyszíni technikai felszerelés biztosítása, a búcsúajándékok széles skálája, és a cég profiljához illeszkedő egyedi utazási csomag összeállítása is hozzátartozik az utazások teljes körű lebonyolításához.

Néhány kiemelt partner, akikkel vagy akikért együtt dolgoztunk az elmúlt több mint 14 évben vagy még folyamatosan dolgozunk együtt.