Egyénre szabott utazások Prágába és Csehországba

Kis létszámú csoportoktól akár a száz főt meghaladó csoportokig, költséghatékony, de tartalmas utazási csomagot állítunk össze, a saját igénye szerint, legyen az úti cél Prága vagy Csehország bármely része.

A programok kialakításakor a költséghatékonyság, az Ön költségeinek optimalizálása kiemelt fontosságú számunkra. 

Nincs két egyforma igény, ezért nincsenek egyforma csomagok sem! Legyenek csak ketten, vagy egy család gyerekekkel, egy nagyobb baráti társaság vagy akár buszos, céges út, előzetes egyeztetés alapján, mi megszervezzük, összeállítjuk teljes programot, amit ezután átbeszélünk, és csak akkor fixáljuk le, ha teljesen elégedett az utazási csomag tartalmával.

Abban az esetben is, ha van már előre foglalt szállása, nyugodtan kérjen programajánlatot.

Bízza profikra, a programok megszervezését akik helyben vannak. Nem kell időt és energiát fektetnie arra, hogy mindent végigböngésszenek az interneten, telefonáljanak, emailt írjanak, amire legtöbb esetben nem is érkezik válasz. Ne fusson bele az interneten megtévesztő, szinte minden esetben túlárazott programokra.

Irodánk 2004 óta működik, utazástervezéssel, utazási csomagok összeállításával napi szinten dolgozunk. Ismerjük a legjobb szolgáltatást nyújtókat és ismerjük azokat is akiket érdemes nagy ívben elkerülni.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT PRÁGAI, CSEHORSZÁGI UTAK MINDEN PÉNZTÁRCÁHOZ

Hogy készül az úti terv?

1. Megkeresik irodánkat levélben, telefonon, vagy az oldalon található kérdőíven keresztül.
2. Személyes konzultáció következik. Irodánk mindenkivel kapcsolatba lép. Mivel mi helyben Prágában vagyunk, ez telefonon történik. Elkészítjük ügyfelünk személyes profilját, felmérjük utazási szokásait, elvárásait, vágyait, álmait.
3. A helyi partnerekkel konzultálva 48-72 órán belül összeállítunk egy részletes, személyre szabott ajánlatot az utazásra, mely tulajdonképpen egy forgatókönyv, hogy érkezéstől elutazásig mi fog történni kint.
4. Ha szükséges, akkor ezt közösen addig alakítjuk, változtatjuk, amíg a  megrendelő teljesen elégedett az utazási csomag tartalmával.

Egy személyre szabott utazásnál önnek semmire sincs gondja. Mindent elintézük: a szállást, transzfer, programot, idegenvezetőt, mindemellett annyi szabadsága van az utazás során, amennyit szeretne. Nincsenek feleslegesen kifizetett programok, csak annyi amennyit Ön kér tőlünk.

Ízelítő az első lépésekről és szolgáltatásainkról:

Szolgáltatásaink céges csoportok részére:

Csapatépítő (team building) utak szervezése

Szakmai programok megszervezése (pl. gyár-, iskola-, intézménylátogatás stb.)

Kulturális eseményre érkező, művészi érdeklődésű csoportok (pl. koncert, hangverseny, színház) koordinálása, fellépéseinek megszervezése, belépők biztosítása

Sportrendezvényekre érkező csoportok tartózkodásának teljes körű lebonyolítása, edzőtáborok szervezése (programok, szállás)

Diákcsoportok/Pedagógusok fogadása, speciális programok szervezése

Gyógy kúrák, gyógykezelések

Pályázatokon részvétel (Erasmus+ program,Visegrádi Alap pályázatok )

 

Prágai székhelyű, utazási iroda lévén, és több mint 12 év tapasztalatával, kitűnő helyismerettel, kreativitással, rugalmassággal és biztos háttérrel szervezzük meg az Ön incentive utazását.

Cége, vállalkozása arculatát, értékeit és igényeit figyelembe véve, a csoport létszámának, összetételének és korosztályának megfelelően javaslunk szállást, programot, legyen szó csapatépítő útról, konferenciáról, szakmai programról, kulturális eseményről.

A programok kialakításakor a költséghatékonyság, az Ön költségeinek optimalizálása kiemelt fontosságú számunkra. 

A professzionális idegenvezető vagy tolmács szolgáltatásunk, az igényekhez igazodó helyszíni technikai felszerelés biztosítása, a búcsúajándékok széles skálája, és a cég profiljához illeszkedő egyedi utazási csomag összeállítása is hozzátartozik az utazások teljes körű lebonyolításához.

Néhány kiemelt partner, akikkel vagy akikért együtt dolgoztunk az elmúlt több mint 14 évben vagy még folyamatosan dolgozunk együtt.