Prágai szállás, idegenvezetés

Szállásfoglalás, idegenvezetés magyar vendégek és csoportok részére.

Céges utak szervezőinek, HR kapcsolat


Céges utak szervezőinek, HR kapcsolat

 

Prágai szakmai rendezvények, tréningek, kalandtúrák szervezése cégeknek. Célunk, hogy Önöknek az utazással kapcsolatos szervezések programok helyett csak az utazásra és a kollégákkal eltöltött időre kelljen figyelniük, a munka mellett egy külföldi út jó szórakozás is, különleges élmény illetve a munkatársi csoportok összekovácsolására is alkalmas. Természetesen csak akkor, ha minden tökéletese megszervezett, amiben a Prága Club nagy segítséget tud nyújtani.

 

Prágai szállások, szállásfoglalás:

Minden cégnek más és más igénye van, szállással kapcsolatban egy esetleges prágai üzleti út, vagy céges kirándulás megszervezésekor. Egy HR-es sem akarna a managementnek, vagy munkatársaknak egy az elvárások alatti szállást foglalni. Segítünk kiválasztani a pénzügyi keret alapján a legideálisabb ajánlatot. Foglalás lehetséges irodánkon, vagy akár közvetlenül a szállásadón keresztül. A mi feladatunk, hogy felügyeljük, hogy minden az esetleges elvárások szerint történjen. Amit ajánlunk a szállásfoglalás és szállás közvetítése mellett: személyes kapcsolatfelvétel a szállásadóval, minden egyes foglalás esetén. Utazás előtti utas névsor és szobaelosztás ellenőrzése, jelentősen meggyorsítva így a bejelentkezést, illetve megbeszélés szerint, személyes segítés a bejelentkezéskor, szobákban ajándékcsomagok, virágok, prospektusok elhelyezése.

 

Éttermi helyfoglalás:

Igény és az anyagi elvárások szerint, a legoptimálisabb étterem vagy söröző kiválasztása, a legjobb menüvel ebédre és vacsorával. Legyen az üzleti ebéd, vacsora, vagy cégek alkalmazottainak közös ebédje, vacsorája, fontos, hogy mindenki elégedetten gondoljon vissza ezekre a programokra is. 12 eltöltött év multinacionális irodában, lehetőséget adott kipróbálni, Prága legnevesebb, legsikeresebb éttermeit. Kérje tanácsunkat, hova kellene foglalni, hova szeretne menni.

 

Programszervezés, idegenvezetés, csoportkísérés:

Segítünk megszervezni a programot percről- percre. Legyen az üzleti út, vagy céges kirándulás. Nincsenek akadályok. Szerveztünk már mindent, amit el lehet képzelni: zarándok utat, istentiszteletet, legénybúcsút, 3 napos céges kirándulást, jutalom utat, koncerteteket, esküvőt, sörtúrát, kincskeresést, jelmezes interaktív túrát…Idegenvezetés mellett ajánljuk utazás szervezőknek, csoportkísérő szolgáltatásunkat. Egy személy, aki mindig a csoporttal van, beszél csehül, segít mindenben, pénzváltásban, eligazításban, fordításban. Stb.

 

Miért érdemes minket választani?

 

-Mindenkori elérhetőség
-Személyes kapcsolattartás
-Rugalmas, gyors, megbízható ügyintézés
-A legkedvezőbb árak kialakítása
-Ingyenes utazási tanácsok, háttéranyagok biztosítása
-Autóbérlés, biztosítások, tolmács, idegenvezető biztosítása
-Játékos feladatok összeállítása
-A résztvevők teljesítményének kiértékelése

Írjon, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Kapcsolat

 

Képekben

Utazászservezők részére

Szükségetek van egy megbízható helyi kapcsolatra, aki segít kialakítani, megszervezni a programot, ismeri a szállásokat, éttermeket, sörgyárakat. Beszéli a cseh nyelvet? Több mint 10 éve van a pályán. Forduljatok hozzánk bizalommal, állandóan elérhetőek vagyunk.

További információ

Prágai csapatépítés cégeknek

Céges utak, csapatépítő jutalom utak, konferenciákra, kiállításokra, szakmai gyakorlatra érkezőknek segítünk, nem csak szállásfoglalásban, hanem, fordításban, kiegészítő programok szervezésében, transzfer szolgáltatásban, belépőjegyek biztosításában és minden másban.

További információ

Osztálykirándulás Prágába

Prágai osztálykirándulás nem megvalósíthatatlan.Egyetemistáknak, kollégiumi sörtúrák szervezése, tanároknak tantestületi kirándulás szervezése. Szállások akár nagyon olcsón, kollégiumi szobákban.

További információ

Magyar elérhetőség

 • Telefon:
  (+420)-777-84-75-56
 • Email:
  info@pragaclub.hu
 • Levelezési cím:
  Černomořská 2,
 • 101 00 Praha 10
  Csehország